DEGIVRARE INCALZIRE IN PARDOSEALA

DEGIVRARE

DEGIVRARE

INCALZIRE IN PARDOSEALA

Nume: (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Acest confort oferit prin operatiunea de incalzire in pardoseala se traduce in primul rand prin uniformizarea caldurii ce este repartizata pe intreaga suprafata vizata; astfel, prin montarea cablurilor de incalzire, se obtine acelasi nivel de caldura in orice parte a incaperii, operatiunea de incalzire in pardoseala fiind astfel solutia ideala pentru un confort termic sporit. Sursa caldurii vine de jos in sus, prin urmare, acest lucru este resimtit in primul rand la nivelul picioarelor, extremitati care, odata incalzite, asigura o caldura placuta la nivelul intregului corp.

Metoda de incalzire in pardoseala este totodata si o alternativa de natura estetica a tevilor, caloriferelor si altor elemente componente, specifice sistemului de incalzire traditional. De asemenea, aceasta incalzire in pardoseala asigura si facturi mai mici, si implicit economisiri financiare deloc de neglijat, mai ales pe timp de iarna. Va stam la dispozitie cu solutii personalizate pentru realizarea de incalzire in pardoseala in functie de tipul incaperii cu pricina, de la faza de proiectare pana la cea de executie.

Parte din solutiile complete pe care compania noastra doreste sa le ofere clientilor in diferite arii de activitate, serviciile de degivrare vin sa raspunda nevoilor acestora in privinta indepartarii cu succes a straturilor de gheata formate pe diferite suprafete, in timpul iernii.

In acest sens, se instaleaza sisteme de degivrare, asemanatoare celor de incalzire in pardoseala, pe suprafetele unde se doreste prevenirea depunerii straturilor de chiciura, gheata sau zapada care, dupa caz, pot reprezenta un real pericol pentru oameni, sau pot ingreuna desfasurarea unor activitati simple. Aceste sisteme de degivrare pot fi aplicate in cazul marginilor de acoperis, jgheaburilor, cailor de acces, treptelor, rampelor de acces auto, pe scurt, cam orice zona unde se doreste asigurarea unui spatiu sigur, lipsit de gheata, chiciura etc.

Incalzire in pardoseala - degivrare

Milucon este mai mult decat o comanie ce ofera produse de calitate la preturi competitive, ci este in primul rand, o companie ce vine in sprijinul clientilor sai cu servicii complete ce acopera o arie diversificata de activitati si domenii. Asadar, pe langa faptul ca Milucon este experta in hidroizolarea tuturor tipurilor de suprafete, compania noastra va pune la dispoztie si servicii de incalzire electrica si degivrare, prin intermediul unor echipamente performante, fiabile ,realizate dupa standarde calitative inalte, ce garanteaza un randament maxim.

Cu alte cuvinte, Milucon are grija de confortul termic din caminul dumneavoastra. Pe langa toate acestea Milucon va ofera o gama variata de produse si servicii in domeniul constructiilor si finisajelor exterioare, cu rolul de a va aduce confortul mai aproape de dumenavoastra :

 • Zone de acces pietonale-scari intrare, alei, trotuare
 • Zone de acces auto-rampe, alei
 • Terase
 • Balcoane
 • Sina pentru acces garaj, curte
 • Tevi, conducte, jgheaburi si burlane
 • Zone de acoperis
 • Incalzire de confort (ca si sursa suplimentarea fata de incalzirea traditionala cu gaze)

Clienti:

 • CUBIC CENTER PIPERA
 • NORD CITY TOWER PIPERA
 • IMOBIL BIROURI IZVOR 80
 • IRIDE BUSINESS PARK PIPERA
 • IBIZA SOL
 • IMOBIL BIROURI MENDELEEV 5

Compania Milucon asigura servicii de degivrare, cu alte cuvinte, de instalare a acestor tipuri de sisteme pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Dispunem de echipamente si instalatii fiabile si eficiente, menite sa va ofere cele mai bune rezultate in aceasta privinta.