NOUTATI SI PRESA

Executăm hidroizolații pentru protejarea clădirilor rezidențiale și industriale

Pardoseli epoxidice executate de MILUCON

BUSINESS OTSNoiembrie 14, 2016

Tehnologiile din constructii sunt intr-o continua dezvoltare. In prezent, sunt utilizate pe o scara larga asa numitele pardoseli epoxidice Acestea reprezinta o solutie ce imbina elemente importante pentru orice tip de spatiu interior:
—Finisajul cuprinde caracteristici estetice si tehnice, acestea nu permit infiltrarea si absorbtia umezelii;
—Sunt instalate foarte usor si rapid datorita metodei de aplicare prin turnare;
—Suprafata neteda protejeaza podelele din beton;
—Sistemele de pardoseli pe baza de rasini au avantajul de a fi aplicate in straturi subtiri de rasini epoxidice sau poliuretanice, care dupa intarire prezinta rezistenta mecanica ridicata si rezistenta chimica remarcabila. Ele pot fi aplicate atat la pardoselile noi, cat si la cele vechi;

Mai mult

Robert Milu, director Milucon – Proiecte de succes si recrutari pentru pentru marirea echipei

BUSINESS OTSOctombrie 25, 2016

Compania Milucon este specializata in lucrari de hidroizolatii de mare angajament. Aici vorbim de proiecte de proportii majore, puse in miscare cu ajutorul unor echipe numeroase dotate cu utilaje si echipamente performante. Motorul antreprenorial de sub capota Milucon este angrenat de Robert Milu, un inginer cu viziune, activ pe o piata generoasa la nivel de cerere si oferta. In prezent, compania Milucon domina segmentul online al pietei de hidroizolatii si lucrari conexe, cu peste 80% din cota de piata.

Mai mult

Hidroizolatii – noutate si utilitate

BUSINESS OTSIulie 19, 2016

Hidroizolatiile sunt elemente noi in domeniul constructiilor, menite sa aduca utilitatea constructiilor pentru care sunt folosite. Ce reprezinta o hidroizolatie? O hidroizolatie este o structura etanta, continua si omogena de protective a elementelor sau partilor de constructive impotriva infiltratiilor si/sau exfiltratiilor apei si/sau umiditatii natural a mediului.

Mai mult

Cum sa ajungi lider de piata in doi ani – experienta unui antreprenor roman

BUSINESS OTSFebruarie 16, 2016

Multe voci au dat vina pe importurile de produse si tehnologie straina pentru stagnarea segmentului industrial autohton din 1990 incoace. Prea putine companii romanesti au reusit sa reziste si sa se impuna intr-o piata in care competitia tehnologica si afluxul de know how eficient din Vest nu a lasat prea multe sanse firmelor locale.

Mai mult