Servicii hidroizolatii Milucon

Compania Milucon din Bucuresti are ca obiect principal de activitate, furnizarea de servicii de hidroizolatii, fiind specializata in acest domeniu. In decursul timpului, din dorinta de a acoperi un numar cat mai mare de necesitati in domeniul constructiilor, aceasta si-a diversificat oferta de servicii, punand la dispozitia clientilor sai si: servicii de executie pardoseli, sape si degivrari- toate la un raport avantajos calitate-pret.

Servicii de hidroizolatie

Aceste servicii de hidroizolatie sunt extrem de importante, lucrarile de hidroizolatie trebuind sa fie aplicate oricaror constructii, fie acestea subterane sau de suprafata, daca intra in contact direct cu apa, avand in vedere ca operatiunile respective au rolul de a le impermeabiliza complet, protejandu-le intr-un mod eficient.

Specialistii companiei Milucon efectueaza lucrari de hidroizolatie pentru: statii de metrou, spatii pentru centrale hidroelectrice, galeri, tuneluri, fundatii, subsoluri, terase, balcoane, bai, rezervoare de apa, tunuri de apa si pentru multe alte asemenea constructii care sunt supuse atat actiunii negative a apelor freatice, cat si a celor pluviale si umiditatii.

In functie de fiecare caz in parte, aplicam unul sau mai multe straturi de membrane, fie bitum, silicati, poliuretani, ori PVC, EPDM, etc., ce impiedica eficient patrunderea apei. Utilizam materiale de calitate, recunoscute pentru eficienta lor si pentru durata mare de viata. Va stam la dispozitie pentru executia tuturor sistemelor de hidroizolatii profesionale in cadrul constructiilor civile si industriale sau a constructiilor existente ce necesita lucrari de reabilitare a sistemelor de hidroizolatii deteriorate.

Servicii de executie pardoseli

Dupa cum am specificat anterior, un alt domeniu de activitate pe care echipa Milucon il acopera cu maximum de profesionalism este si cel al executiei de pardoseli. Acestea pot fi de mai multe tipuri, in functie de necesitati si cerinte: pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, pardoseli decorative, pardoseli artistice - tip spatulat, pardoseli cu autocolant lipit, etc. Pardoselile create cu ajutorul materialelor de calitate si al echipamentelor de ultima generatie, vor indeplini o serie de avantaje importante: rezistenta si duritate crescuta, elasticitate si flexibilitate, usurinta in curatare si intretinere, rezistenta mare la zgariere si impact, posibilitati numeroase in materie de design, costuri reduse, etc

Tinand cont de particularitatile fiecarei lucrari in parte, specialistii companiei noastre va vor furniza solutii optime, personalizate care sa aiba efectele dorite.

Servicii de executie sape

Ca si in cazul pardoselilor, exista mai multe tipuri de sape ce pot fi aplicate in diverse spatii, de catre echipa de specialisti a companiei bucurestene Milucon. Dintre acestea amintim: sape in aderenta sau sape monolit, sape glisante, sape flotante, sape incalzite, etc.

Sapele pot constitui un strat suport sau pot fi chiar stratul final. Indiferent de complexitatea cerintelor voastre si de anvergura lucrarilor care se impun a fie efectuate, specialistii companiei noastre va asigura de obtinerea unor rezultate ireprosabile, care va vor aduce satisfactie maxima.

Servicii de degivrare

Un alt domeniu in care expertii companiei Milucon isi dovedesc negresit priceperea si cunostintele de specialitate, este cel de executie al lucrarilor de degivrare. Acestea constau in efectuarea de operatiuni de inlaturare a zapezii si a ghetii formate pe anumite suprafete in decursul anotimpului rece. Metodele utilizate pot fi multiple, insa echipa noastra le pune in aplicare, in special, pe cele de instalare a cablurilor incalzitoare electrice. Celelalte modalitati de degivrare sunt: razuire (metoda mecanica), utilizarea unor substante solide sau lichide ce scad nivelul de inghet al apei, s.a.

Echipamentele pe care le utilizam in aceste lucrari de degivrare, sunt performante, fiabile, realizate dupa standarde de calitate ridicate, ce garanteaza un randament maxim. Degivrarea poate avea loc in urmatoarele zone: zone de acces pietonal (scari, alei, trotuare), zone de acces auto (rampe, alei), terase, balcoane, curte, zone de acoperis, etc.

Ce sunt Hidroizolatiile ?

O hidroizolatie este o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor sau exfiltratiilor si a umiditatii naturale a mediului. Cu alte cuvinte, hidroizolatia este protectia la partea constructiei care se afla in contact direct cu solul, executata cu scopul de a impiedica patrunderea apei freatice in fundatie si ziduri .Astfel, in constructii, o structura are nevoie de hidroizolatie deoarece betonul insusi nu este impermeabil, dar poate fi hidroizolat cu usurinta folosind materiale si aditivi adecvati.

Ce sunt pardoselile epoxidice ?

Pardoselile epoxidice sunt o solutie eficienta pentru a impiedica acumularea prafului si totodata pentru a proteja podelele din beton sau ciment contra influentei factorilor agresivi. Pe langa toate acestea, pardoselile epoxidice aduc un plus si la capitolul estetic, oferind un aspect decorativ. Acestea au o rezistenta mecanica deosebita, motiv pentru care sunt folosite in special in zonele cu trafic intens. In plus, pardoselile turnate epoxidice sunt o modalitate ieftina de a masca orice defecte, creand , de asemenea, o suprafata sigura si extrem de durabila.

Rolul si importanta sapelor.

Principalul rol al sapelor este sa egalizeze o suprafata, o structura, si in anumite cazuri, sa aduca acea suprafata la un alt nivel dorit. Astfel, suprafata obtinuta se poate constitui ca strat final, sau poate servi ca suport pentru finisaje. Sapele sunt realizate sub forma vascoasa (umede), prin turnare, aceasta fiind o metoda clasica. Pe de alta parte, o metoda des intalnita o reprezinta sapele uscare care au rol de egalizare prin asezarea unor placi prefabricate peste un strat separator.

Pardoseli lipite

Milucon reprezinta solutia perfecta pentru cei aflati in cautarea unor produse eficiente, de calitate, la preturi mici. Din catalogul de produse oferit de Milucon, aveti posibilitatea sa alegeti produse destinate caminului dumneavoastra, incepand cu mochete sau covoare si terminad cu zeci de modele de tapet, toate respectand ultimele tendinte ale modei in materie de amenajari interioare. Aceste produse asigura oricarei locuinte o atmosfera eleganta si moderna, avand menirea sa personalizeze orice incapere si sa o puna in valoare.

Servicii de incalzire electrica si degivrare

Compania noastra va pune la dispoztie si servicii de incalzire electrica si degivrare, prin intermediul unor echipamente performante, fiabile ,realizate dupa standarde calitative inalte, ce garanteaza un randament maxim. Cu alte cuvinte, Milucon are grija de confortul termic din caminul dumneavoastra.