HIDROIZOLATII

HIDROIZOLATIE MEMBRANA BITUMINOASA

HIDROIZOLATIE-MEMBRANE-POLIURETANICE

HIDROIZOLATIE-MEMBRANE-POLIURETANICE

HIDROIZOLATIE-PVC

HIDROIZOLATIE-PVC

HIDROIZOLATIE-MEMBRANA-BITUMINOASA

Nume: (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Sectorul ce vizeaza lucrarile de hidroizolatii a cunoscut o evolutie remarcabila in ultima perioada, atat din punct de vedere al executiei propriu-zise, cat mai ales al materialelor utilizate si tehnologiile de aplicare specifice.

Ca urmare a acestei evolutii, in prezent, piata de specialitate a hidroizolatiilor ne ofera numeroase variante cand vine vorba de alegerea materialelor potrivite, in functie de constructia sau suprafata de beton ce se doreste a fi hidroizolata.

Desigur, printre acestea era si firesc sa se remarce anumite tipuri de materiale care, datorita modului de aplicare, al proprietatilor deosebite de impermeabilizare, rezistentei sporite sau al pretului accesibil, sa fie preferate in lucrarile de hidroizolatii in dauna altor tipuri de materiale.

4 tipuri de hidroizolatii : Hidroizolatii Terase , Hidroizolatii poliuretanice, Hidroizolatii PVC sau cu membrana bituminoasa

Hidroizolatii terase

Executam lucrari de hidroizolatii terase, in functie de tipul de constructie, indiferent daca este de suprafata sau subterana. Prin respectarea cu strictete a regulilor de baza in punerea in practica a acestui gen de lucrare, prin profesionalismul si inalta calificare a personalului, noi va garantam durabilitatea si eficacitatea lucrarilor de hidroizolatii terase.

In functie de preferinta clientului, echipa noastra poate sa puna in opera lucrari profesioniste de hidroizolatii terase folosind materiale precum PVC-ul sau solutiile lichide bazate pe rasini poliuretanice.

Prin standardele inalte la care executam toate aceste lucrari de hidroizolatii terase, realizam prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor cu caracteristici deosebite pe care le folosim, adica o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme.

Prin lucrarile complexe executate de noi se obtine o impermeabilizare perfecta a terasei oricarei constructii. Profesionalismul si experienta care ne caracterizeaza reprezinta garantia unor lucrari de inalta performanta ce pot satisface orice asteptare a clientilor nostri pe termen indelungat.

Hidroizolatii membrana bituminoasa

Metoda clasica de impermeabilizare a cladirilor, mai exact a teraselor acestora, ramane cea de efectuare a unor hidroizolatii membrana bituminoasa . Asternerea acelui covor negru format din bitum a fost, si probabil va ramane cel putin in viitorul apropiat, principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor de apa in structura acoperisurilor, si ulterior in interiorul imobilelor respective. Realizarea lucrarilor de hidroizolatii membrana bituminoasa sunt relativ simple, fiind durabile si extrem de eficiente daca se respecta anumite reguli de baza, ce se aplica totodata in cazul oricarei operatiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului ce este utilizat.

Un prim pas esential consta in curatarea perfecta a stratului suport de orice murdarie sau urma de praf inaintea aplicarii membranelor bituminoase, in mai multe straturi (in cazul lucrarilor de hidroizolatii de la zero), sau intr-un singur strat, dupa principiul "o data, dar bine", sau in cazul operatiunilor de reparare a hidroizolatiilor deja existente. De asemenea, stratul suport trebuie sa fie perfect plan, fara goluri sau umflaturi.

Aplicarea membranelor bituminoase se realizeaza prin termosudare (incalzirea suprafetei interioare). In cazul hidroizolatiilor dublustrat, partea din mijloc specifica celui de-al doilea strat trebuie sa acopere marginile de suprapunere ale primului strat. Membranele bituminoase sunt accesibile ca si pret, raportul dintre calitatea rezultatelor finale si costurile totale fiind unul avantajos.

Hidroizolatie PVC

Din gama celor mai utilizate materiale pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii nu lipsesc membranele PVC, o hidroizolatie PVC fiind recunoscuta in primul rand pentru flexibilitatea specifica ce asigura un montaj rapid si simplu, o aderenta perfecta chiar si in zonele mai dificile, cum ar fi colturile sau elementele specifice acoperisurilor (parafrunzare, aeratoare etc), si nu in ultimul rand, rezistenta impotriva smulgerii, respectiv a intinderii, aspect ce garanteaza o lucrare de calitate, si implicit obtinerea celor mai bune rezultate in materie de durabilitate in timp si prevenirea, sau stoparea patrunderii de infiltratii.

O hidroizolatie PVC este totodata si una ecologica datorita tipului de materiale ce sunt utilizate. De asemenea, acestea din urma sunt caracterizate de o valoare mica in ceea ce priveste greutatea; astfel, hidroizolatia rezultata nu va incarca suplimentar cladirea cu pricina. Hidroizolatiile PVC au o durata de viata de peste 30 de ani, fapt ce se datoreaza si rezistentei sporite pe care materialele de acest gen o prezinta impotriva razelor UV, precum si a temperaturilor extreme.

Hidroizolatii poliuretanice

Sistemele de hidroizolatii poliuretanice fac parte din categoria celor lichide, o metoda revolutionara de sigilare a suprafetelor realizate din beton si nu numai, care se remarca indeosebi prin modalitatea usoara de aplicare, fiind o varianta ideala pentru cei care urmaresc hidroizolarea anumitor suprafete intr-un timp record, fara a face rabat de la calitatea rezultatelor finale.

Aceste tipuri de hidroizolatii se realizeaza cu rasini poliuretanice ce se regasesc in amestec cu alte substante si elemente (izocianati de pilda), pentru obtinerea unor materiale cu proprietati remarcabile de rezistenta, in special impotriva factorilor de mediu. Pelicula obtinuta prin turnarea materialelor poliuretanice este flexibila, asigura o etanseitate perfecta, si acoperirea uniforma a suprafetei vizate. Metoda de aplicare implica automat eliminarea adezivilor, utilizati in cazul hidroizolatiilor cu membrane solide pentru o aderenta mai buna, precum si a rosturilor sau urmelor de imbinari. Rezultatul final consta in obtinerea unei hidroizolatii poliuretanice complet neteda, omogena si fina.

Mai multe materiale pentru hidroizolatii, o singura firma pentru executia lor

Fie ca este vorba de hidroizolatii membrana bituminoasa, hidroizolatii poliuretanice, sau o hidroizolatie PVC, una din firmele care va sta la dispozitie pentru executia tuturor lucrarilor mentionate si nu numai, este Milucon.

Calitatea materialelor este esentiala pentru obtinerea unei hidroizolatii pe masura, insa si executia propriu-zisa este un aspect care influenteaza lucrarea finala. Cu Milucon, aveti garantia calitatii atat in ceea ce priveste materialele utilizate, fie acestea poliuretanice, membrane bituminoase sau PVC, cat si a operatiunii in sine de hidroizolare. Aceste lucruri sunt asigurate de colaborarea cu producatori renumiti din domeniu pentru obtinerea materialelor, respectiv personalul calificat, experienta in domeniu si echipamentele performante pe care Milucon le detine.

Hidroizolatii membrana bituminoasa, hidroizolatii poliuretanice, hidroizlatie PVC, si orice alt tip de lucrare de acest gen, la standarde inalte de calitate, doar cu Milucon !