Materiale hidroizolante pentru terase

ISOFLEXHidroizolant pentru terase pe bază de elastomeri

Elastomer aplicabil cu pensula pentru impermeabilizarea teraselor si zidurilor.

Cere oferta

ISOFLEX-T25Hidroizolant elastomeric pentru terase

Hidroizolant elastomeric pentru terase. Formează o membrană impermeabilă, fără rosturi şi îmbinări. Are elasticitate şi rezistenţă deosebit de ridicate, care se menţin chiar şi în condiţii extreme de temperatură (de la -25ºC până la +120ºC).

Ambalaj : 15 kg

Pret fara TVA : 201,75 RON

Pret cu TVA : 242,10 RON

Cere oferta

ISO-PRIMERGrund pentru hidroizolanţi elastomerici

Grund pentru ISOFLEX şi ISOFLEX-T25.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 43,35 RON

Pret cu TVA : 52,02 RON

Cere oferta

ISOFLEX-PU 500Hidroizolant poliuretanic pentru terase

Hidroizolant poliuretanic pentru terase. Formează o membrană impermeabilă, fără rosturi şi îmbinări, cu elasticitate şi rezistenţă ridicate.

Ambalaj : 6 kg

Pret fara TVA : 145,02 RON

Pret cu TVA : 174,02 RON

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 527,50 RON

Pret cu TVA : 633,00 RON

Cere oferta

PRIMER-PU 100Grund pentru ISOFLEX-PU 500

Grund poliuretanic monocomponent, cu solvenţi. Este utilizat pentru asigurarea aderenţei hidroizolantului poliuretanic pentru terase ISOFLEX-PU 500 pe suprafeţe poroase de beton, mortar de ciment, lemn etc.

Ambalaj : 1 kg

Pret fara TVA : 35,64 RON

Pret cu TVA : 42,77 RON

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 149,05 RON

Pret cu TVA : 178,86 RON

Ambalaj : 17 kg

Pret fara TVA : 476,17 RON

Pret cu TVA : 571,40 RON

Cere oferta

SM-16Solvent special pentru vopsele poliuretanice

Solvent special utilizat pentru diluarea vopselelor poliuretanice. Este indicat pentru diluarea hidroizolantului poliuretanic pentru terase ISOFLEX-PU, în special atunci când acesta urmează a fi aplicat prin pulverizare, ca şi pentru curăţarea uneltelor după lucrările efectuate cu acest material. Poate fi utilizat şi pentru curăţarea uneltelor de resturile de vopsele epoxidice, ca şi pentru diluarea vopselelor epoxidice.

Ambalaj : 5 L

Pret fara TVA : 104,65 RON

Pret cu TVA : 125,58 RON

Cere oferta

AQUAMAT-MONOFLEXMortar flexibil hidroizolant, monocomponent, armat cu fibre

Mortar flexibil hidroizolant, monocomponent, armat cu fibre, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Este utilizat pentru impermeabilizarea suprafeţelor de beton, tencuială, cărămidă, bolţari de ciment, mozaic etc. Adecvat în situaţiile în care se cere elasticitatea stratului hidroizolant, precum pe terase şi în băi care urmează a fi placate cu plăci, terase inversate, bazine subterane etc.

Ambalaj : 18 kg

Pret fara TVA : 156,42 RON

Pret cu TVA : 187,70 RON

Cere oferta

AQUAMAT-FLEXMortar hidroizolant flexibil, bicomponent

Mortar hidroizolant aplicabil cu bidineaua, flexibil, din doi componenti. Similar cu AQUAMAT, dar mai adecvat pentru suprafeţe care prezintă sau se aşteaptă să prezinte fisuri capilare, din cauza dilataţiilor-contracţiilor sau vibraţiilor. Este ideal pentru utilizarea pe suprafete ce se vor acoperi cu placi, rezervoare ingropate, etc. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347.

Ambalaj : 33 kg

Pret fara TVA : 181,17 RON

Pret cu TVA : 217,40 RON

Cere oferta

AQUAMAT-MONOELASTICMortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre

Mortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Este adecvat pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton tencuială, cărămidă, bolţari de ciment, mozaic, rigips, lemn, metal etc. Este ideal pentru hidroizolarea suprafeţelor supuse dilataţiilor şi contracţiilor, vibraţiilor, a suprafeţelor care prezintă ori pot prezenta fisuri capilare, precum terasele, balcoanele, bazinele de suprafaţă, piscinele, terasele inversate etc.

Ambalaj : 18 kg

Pret fara TVA : 221,22 RON

Pret cu TVA : 265,464 RON

Cere oferta

AQUAMAT-ELASTICMortar hidroizolant elastic, bicomponent

Mortar hidroizolant aplicabil cu bidineaua, flexibil, din doi componenti. Se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) şi o emulsie cu răşini (component B). Domeniile de utilizare sunt acelesi ca si la AQUAMAT, dar mai adecvat pentru suprafetele care prezinta ori eventual vor prezenta fisuri capilare. Ideal pentru terase, jardiniere, piscine etc. De asemenea pentru etansarea de sub placile ceramice, combinat cu adezivul flexibil Isomat® AK-ELASTIC pentru gresie si faianta. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347.

Ambalaj : 35 kg

Pret fara TVA : 253,75 RON

Pret cu TVA : 304,50 RON

Cere oferta

ISOGUM PMembrană bituminoasă plastomerică (APP) ranforsată cu ţesătură poliesterică

Membrane bituminoase plastomerice (APP) cu armatura de tesatura poliesterica de 180 g/m2. Aplicarea se face dupa incalzirea cu flacara fara utilizarea de adeziv.

MEMBRANE SIMPLE

ISOGUM 4 P: Greutate: 4,0 kg/m2.

MEMBRANE CU ARDEZIE

ISOGUM 4 P MIN: Greutate: 4,0 kg/m2.

ISOGUM 4,5 P MIN: Greutate: 4,5 kg/m 2.

ISOGUM 4,5 P MIN WHITE: Greutate: 4,5 kg/m2.

Cere oferta

ISOGUM 3VMembrană bituminoasă plastomerică ranforsată cu împâslitură din fibre de sticlă

Membrană bituminoasă plastomerică ranforsată cu împâslitură din fibre de sticlă 50 gr/m2. Lipirea se face prin încălzire cu lampa cu benzină, fără utilizarea de adeziv bituminos.

Cere oferta

ISODIEN 4 PF ALUMembrană bituminoasă elastomerică ranforsată cu ţesătură poliesterică şi acoperită cu folie de aluminiu

Membrană bituminoasă elastomerică ranforsată cu ţesătură poliesterică 150 g/m2 şi acoperită cu folie de aluminiu. Lipirea se face prin încălzire cu lampa cu benzină, fără utilizarea de adeziv bituminos.

Cere oferta

ISOPASTEmulsie bituminoasă

Emulsie bituminoasa, utilizata pentru hidroizolarea fundatiilor, zidurilor de sprijin, pardoselilor, teraselor inclinate si ca primer pentru membranele bituminoase.Are aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la solutii acide si alcalice.

Cere oferta

ISOLAC-BTLac de bitum

Lac de bitum hidroizolant cu solventi, utilizat ca primer pentru membrane bituminoase, ca bariera de vapori si pentru protejarea suprafetelor din beton impotriva umiditatii, precum si a suprafetelor metalice impotriva umezelii ( pentru a impiedica ruginirea ). Adera la toate tipurile de suprafete.

Cere oferta

ISOMACMastic bituminos

Mastic bituminous, utilizat pentru colmatarea rosturilor la suprafete orizontale si verticale, inchiderea fisurilor fine, hidroizolatia in cazuri dificile (la jgheaburi, la aticuri etc.) si pentru reparatii la acoperiri bituminoase. Se aplica cu spaclul la rece, si are aderenta foarte buna la suport si elasticitate mare.

Cere oferta

ISOPAST-RUBBEREmulsie bituminoasă elastomerică

Emulsie bituminoasă elastomerică compusă din bitum de calitate deosebită, răşini elastifiante şi aditivi speciali. Este caracterizată printr-o rezistenţă deosebit de mare la umezeală şi elasticitate excelentă. Are o aderenţă excepţională pe diverse suporturi, precum betonul, lemnul, metalul etc. Este utilizată pentru hidroizolarea fundaţiilor, zidurilor de sprijin, teraselor, acoperişurilor înclinate etc.

Cere oferta