Pardoseli exterioare si pardoseli interioare

Cateva criterii necesare de bifat

Cateva criterii necesare de bifat

Tipul de pardoseala trebuie adecvat spatiilor, de la cele rezidentiale, la cele industriale. Trebuie considerate urmatoarele calitati pe care trebuie sa le bifeze tipurile de pardoseala: aspect, rezistenta la uzura si trafic intens, capacitate de izolare termica si fonica, impermeabilitate la apa si vapori de apa, durabilitate in timp si intretinere usoara, elasticitate si proprietati antiderapante.

In principal, pardoselile se impart in doua categorii – pardoseli calde (din lemn, textile sau PVC) si pardoseli reci (din piatra naturala, placi ceramice, sticla si metal). Exista pardoseli cu funcție utilitară și pardoseli decorative, cu funcție estetică, care permit imprimarea unor modele grafice pe spatiul desemnat.

Proiecte de succes

Montaj de exceptie

Puncte forte pardoseli decorative

Pardoseli decorative pentru spatii cu personalitate

Termoizolatia

Performante la nivel de izolatie

Tipuri de pardoseli in functie de spatiul de acoperire

Cateva criterii necesare de bifat

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="2"]
Tipuri de pardoseli in functie de spatiul de acoperire

Tipuri de pardoseli in functie de spatiul de acoperire

Alegerea materialului pentru acoperirea pardoselii este o decizie importanta, ce trebuie luata avand in vedere mai multe aspecte caracteristice spatiului vizat, si anume: nivelul de trafic specific (intens sau dimpotriva casnic), tipul activitatilor desfasurate in cadrul acestuia, cerintele de igiena impuse, eventualele solicitari mecanice la care pardoseala ar putea fi supusa, alaturi de alte criterii.

In domeniul extins al aplicarii de pardoseli, sunt anumite tipuri de materiale care ofera avantaje in functie de specificul si destinatia spatiului de circulatie: pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, pardoseli cauciuc, pardoseli PVC, pardoseli elicopterizate sau pardoseli flotante.

Performante la nivel de izolatie

Performante la nivel de izolatie

Fonoizolatie

In realizarea izolarii avem in vedere identificarea surselor de zgomot dintr-o incapere pentru a reduce nivelul de zgomot produs. Zgomotele pot proveni de la surse sonore variate, iar unele surse de zgomot sunt structurale, provenite de la vibratia tevilor si conductelor de instalatii care se transmit prin structura – pereti si plansee. Pentru a atenua zgomotele de impact, se protejeaza planseele cu pardoseala, astfel sa corespunda tuturor conditiilor de confort si practicabilitate.

Termoizolatia

Termoizolatia mentine caldura la interior si nu permite pierderi de temperatura. In acelasi timp, confortul oferit prin operatiunea de incalzire in pardoseala se traduce in primul rand prin uniformizarea caldurii repartizata pe intreaga suprafata. Astfel, prin montarea cablurilor de incalzire, se obtine acelasi nivel de caldura in orice parte a incaperii, operatiunea de incalzire in pardoseala fiind solutia ideala pentru un confort termic sporit.

Hidroizolatia

Hidroizolatia este folosita ca masura de siguranta la pardoselile unor incaperi cu umiditate mare (spalatorii, bai etc). Amplasarea hidroizolatiei se realizeaza cu mortare elastice bicomponente pe un suport solid : sapa de panta.

Pardoseli decorative pentru spatii cu personalitate

Atunci cand accentul cade pe aspectul estetic al unei incaperi, solutia perfecta in domeniul de acoperiri pentru pardoseli se refera la executia unor pardoseli decorative.

Realizate fie din rasini epoxidice, fie din rasini poliuretanice, pardoselile decorative imbina cu succes toate avantajele oferite de materialele mentionate și aduc totodata un plus la capitolul estetic.

Compania Milucon pune la dispozitie multiple posibilitati de finisare care permit obtinerea unor suprafete de circulatie originale, cu aspect tridimensional, in combinatii cromatice diferite, figuri geometrice, fotografii sau design personalizat.

Modelele de pardoseli decorative sunt des intalnite in cadrul saloanelor de infrumusetare, saloanelor de masaj, incintelor de tip SPA, showroom-uri, restaurante sau in spatii comerciale de lux, dar se potrivesc de minune si in mediul residential pentru sali de baie, bucatarii sau camere de zi cu zi.

Puncte forte pardoseli decorative

Impermeabilitate

Rezistenţa foarte mare şocuri mecanice şi zgârâieturi

Întreţinere foarte uşoară comparabilă cu gresia, faianţa şi marmura

Reparare foarte uşoară şi o garanţie extinsă (cinci ani)

Suportă sisteme de încălzire in pardoseală

Conferă perspectiva lărgirii spațiului

Montaj de exceptie

Compania Milucon dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari la standarde inalte de calitate, si anume: personal calificat, echipamente performante, specifice fiecarei lucrari, si materiale de top, furnizate de producatori importanti din domeniu cu care am stabilit parteneriate de-a lungul activitatii. Montajele realizate de echipele noastre sunt ireprosabile, lucram cu rabdare si atentie la detalii.