Rasina epoxidica

MasterTop TC 442 W RAL griStrat final bicomponent poliuretanic

MasterTop TC 442W este un strat final bicomponent, poliuretanic, pe bază de apă, fără solvenți, cu emisii reduse, incolor sau pigmentat care după întărire are un aspect mat. MasterTop TC 442W este conceput pentru utilizare ca strat final rezistent la uzură incolor sau pigmentat aplicat pe sisteme poliuretanice semirigide, respectiv MasterTop 1324 și pe sisteme epoxidice, respectiv MasterTop 1273.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 83,6 RON/KG

Pret cu TVA : 99,48 RON/KG

Cere oferta

MasterTop BC 372 RAL gri Strat de acoperire a pardoselilor epoxidic bicomponent

MasterTop BC 372 este un strat de acoperire epoxidic bicomponent, fără solvenți, predozat și pigmentat, autonivelant. MasterTop BC 372 este destinat utilizării în spații interioare ca strat de acoperire autonivelant, indicat pentru traficul industrial mediu până la intens. MasterTop BC 372 se aplică pe straturi suport precum șapele din beton sau ciment.

Ambalaj : 30 kg

Pret fara TVA : 32,22 RON/KG

Pret cu TVA : 38,34 RON/KG

Cere oferta

MasterTop TC 428, RAL gri si albStrat final epoxidic bicomponent

Strat final bicomponent epoxidic pe bază de apă, fără solvenți, pigmentat, cu finisaj semi-lucios utilizat pe pardoseli, pereti și șape din beton, și ca strat final pe sisteme de pardoseli pe bază de apă, permeabile la difuzia vaporilor de apa

Ambalaj : 16 kg

Pret fara TVA : 44,6 RON/KG

Pret cu TVA : 53,07 RON/KG

Cere oferta

MasterTop P 604Amorsa epoxidică economică, pre-umplută, total solidă, bi-componentă, pretabilă pentru suporturi minerale

MasterTop P 604 este o amorsă epoxidică bi-componentă, pre-umplută, fără solvent (total solid), cu viscozitate redusă. Se poate utiliza ca strat de sigilare a porilor, sau ca strat de corectare a planeității pe suporturi minerale precum betonul sau șapele cimentoase. Produsul se utilizează ca strat de corecție a planeității prin adăugarea de nisip cuarțos uscat în proporție de 1:0.5 până la 1:0.8.

Ambalaj : 30 kg

Pret fara TVA : 31,72 RON/KG

Pret cu TVA : 37,72 RON/KG

Cere oferta

DUROFLOOR 11Acoperire epoxidică bicomponentă, pentru pardoseală

Acoperire epoxidică bicomponentă, fara solventi pentru pardoseală. Prin adăugarea de nisip cuartos M32, în proportie de 1:1, la greutate, produsul se utilizează ca acoperire autonivelantă turnată. Alternativ, poate fi utilizat fără adaos de nisip, aplicându-se ca atare, cu pensula.

Ambalaj : 16 kg

Pret fara TVA : 561,76 RON

Pret cu TVA : 674,11 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-RStrat epoxidic de acoperire

Acoperire epoxidica, din doi componenti, fara solventi, diponibila in culori diferite. Pentru acoperirea pardoselilor din beton.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 380,40 RON

Pret cu TVA : 456,48 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-BIRasina epoxidica pentru impregnarea suprafetelor de beton

Rasina epoxidica din doi componenti, cu solventi, pentru impregnarea transparenta a pardoselilor de beton sau şapa. Pentru consolidarea suportului si realizarea unor pardoseli rezistente la uzura provocata prin frecare, care “nu fac praf”.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 342.50 RON

Pret cu TVA : 407.58 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-CPardoseală epoxidică antistatică (antiscanteie)

Pardoseala epoxidica antistatica, din doi componenti, disponibila in culori diferite, fara solventi, pentru combaterea electricitatii statice.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 459,50 RON

Pret cu TVA : 551,40 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-CVLac epoxidic antistatic

Lac epoxidic antistatic din doi componenti. Este utilizat in cadrul sistemului de aplicare al pardoselilor antistatice DUROFLOOR-C.

Ambalaj : 8 kg

Pret fara TVA : 356,16 RON

Pret cu TVA : 427,39 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-PSFRăşină epoxidică pentru grunduire, etanşare şi preparare de mortare cu răşină

Grund epoxidic bicomponent, transparent, fără solvenţi. Este utilizat ca grund pentru acoperiri epoxidice, pentru prepararea mortarelor cu răşini, prin adăugarea de nisip cuarţos şi ca acoperire de etanşare pentru pardoselile de ciment (spaţii industriale de producţie, depozite etc.)

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 464,30 RON

Pret cu TVA : 552,52 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-PROGrund epoxidic bicomponent, fără solvenţi

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat pentru grunduirea suprafeţelor de ciment care urmează a fi acoperite cu produse epoxidice din sistemul DUROFLOOR. De asemenea, prin adăugarea de nisip cuarţos, pentru prepararea mortarelor cu răşini şi pentru prepararea materialului de chituit fisuri.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 362,90 RON

Pret cu TVA : 435,48 RON

Cere oferta

DUROPRIMERPrimer epoxidic

Rasina epoxidica din doi componenti cu solventi. Este utilizata ca grund pentru pardoseli epoxidice.

Ambalaj : 9 kg

Pret fara TVA : 361,98 RON

Pret cu TVA : 434,38 RON

Cere oferta

EPOXYPRIMER-500Grund epoxidic bicomponent pe bază de apă

Grund epoxidic bicomponent pe bază de apă. Este utilizat la grunduirea suporturilor pe bază de ciment, precum beton, şape de ciment etc, care urmează să fie acoperite cu răşini epoxidice din sistemul DUROFLOOR. De asemenea, este utilizat şi ca grund pentru ISOFLEX-PU atunci când urmează să fie aplicat pe suporturi neabsorbante sau pe straturi hidroizolante mai vechi.

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 604,22 RON

Pret cu TVA : 719,03 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-WGrund epoxidic hidrosolubil, din 3 componenti

Sistem epoxidic hidrosolubil din trei componenti. Este utilizat ca grund pentru pardoselile din beton, umede sau supuse igrasiei ascendente, care urmeaza sa fie acoperite cu pardoseala epoxidica din sistemul DUROFLOOR.

Ambalaj : 21 kg

Pret fara TVA : 583,59 RON

Pret cu TVA : 700,31 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-SGGrund epoxidic special, bicomponent, pentru pardoseli din beton afectate de uleiuri

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat ca strat de etanşare pentru pardoselile afectate de umezeală ascendentă şi care urmează să fie acoperite cu straturi epoxidice sau cu şape de ciment. De asemenea, în situaţii în care straturile epoxidice ale sistemului DUROFLOOR urmează să fie aplicate pe pardoseli umede sau pardoseli afectate de uleiuri (după curăţarea prealabilă a acestora).

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 371,10 RON

Pret cu TVA : 445,32 RON

Cere oferta