Rasina epoxidica

DUROFLOORPardoseală industrială epoxidică autonivelantă

Pardoseala epoxidica autonivelanta, din doi componenti, disponibila in culori diferite, fara solventi. Dupa amestecarea celor doi componenti se adauga nisip cuartos, in proportie DUROFLOOR : nisip de cuart = 1 : 2.

Ambalaj : 9 kg

Pret fara TVA : 414,90 RON

Pret cu TVA : 493.73 RON

Cere oferta

DUROFLOOR 11Acoperire epoxidică bicomponentă, pentru pardoseală

Acoperire epoxidică bicomponentă, fara solventi pentru pardoseală. Prin adăugarea de nisip cuartos M32, în proportie de 1:1, la greutate, produsul se utilizează ca acoperire autonivelantă turnată. Alternativ, poate fi utilizat fără adaos de nisip, aplicându-se ca atare, cu pensula.

Ambalaj : 16 kg

Pret fara TVA : 561,76 RON

Pret cu TVA : 674,11 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-RStrat epoxidic de acoperire

Acoperire epoxidica, din doi componenti, fara solventi, diponibila in culori diferite. Pentru acoperirea pardoselilor din beton.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 380,40 RON

Pret cu TVA : 456,48 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-RLAcoperire epoxidică bicomponentă

Sistem epoxidic color, bicomponent, fără solvenţi. Întruneşte cerinţele LEED privind conţinutul de componente organice volatile (COV). Este utilizat ca acoperire pentru pardoseli de beton, mortare de ciment etc, în spaţii cu cerinţe ridicate în privinţa rezistenţelor mecanice sau chimice.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 380,40 RON

Pret cu TVA : 456,48 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-BIRasina epoxidica pentru impregnarea suprafetelor de beton

Rasina epoxidica din doi componenti, cu solventi, pentru impregnarea transparenta a pardoselilor de beton sau şapa. Pentru consolidarea suportului si realizarea unor pardoseli rezistente la uzura provocata prin frecare, care “nu fac praf”.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 342.50 RON

Pret cu TVA : 407.58 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-CPardoseală epoxidică antistatică (antiscanteie)

Pardoseala epoxidica antistatica, din doi componenti, disponibila in culori diferite, fara solventi, pentru combaterea electricitatii statice.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 459,50 RON

Pret cu TVA : 551,40 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-CVLac epoxidic antistatic

Lac epoxidic antistatic din doi componenti. Este utilizat in cadrul sistemului de aplicare al pardoselilor antistatice DUROFLOOR-C.

Ambalaj : 8 kg

Pret fara TVA : 356,16 RON

Pret cu TVA : 427,39 RON

Cere oferta

DUROFLOOR-PSFRăşină epoxidică pentru grunduire, etanşare şi preparare de mortare cu răşină

Grund epoxidic bicomponent, transparent, fără solvenţi. Este utilizat ca grund pentru acoperiri epoxidice, pentru prepararea mortarelor cu răşini, prin adăugarea de nisip cuarţos şi ca acoperire de etanşare pentru pardoselile de ciment (spaţii industriale de producţie, depozite etc.)

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 464,30 RON

Pret cu TVA : 552,52 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-PSFGrund epoxidic bicomponent, fără solvenţi

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat ca grund pentru acoperiri epoxidice, ca şi pentru prepararea mortarelor cu răşini, prin adăugarea de nisip cuarţos.

Cere oferta

DUROPRIMER-PROGrund epoxidic bicomponent, fără solvenţi

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat pentru grunduirea suprafeţelor de ciment care urmează a fi acoperite cu produse epoxidice din sistemul DUROFLOOR. De asemenea, prin adăugarea de nisip cuarţos, pentru prepararea mortarelor cu răşini şi pentru prepararea materialului de chituit fisuri.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 362,90 RON

Pret cu TVA : 435,48 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-RLGrund epoxidic bicomponent, fără solvenţi

Grund eopxidic bicomponent, transparent, fără solvenţi şi cu un procent foarte redus de compuşi organici volatili. Întruneşte cerinţele LEED privind conţinutul de componente organice volatile (COV). Este utilizat ca grund pentru acoperiri epoxidice, pentru prepararea mortarelor cu răşini, prin adăugarea de nisip cuarţos şi ca acoperire etanşantă pentru suprafeţele de beton ale pardoselilor (hale industriale, depozite etc).

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 534,60 RON

Pret cu TVA : 641,52 RON

Cere oferta

DUROPRIMERPrimer epoxidic

Rasina epoxidica din doi componenti cu solventi. Este utilizata ca grund pentru pardoseli epoxidice.

Ambalaj : 9 kg

Pret fara TVA : 361,98 RON

Pret cu TVA : 434,38 RON

Cere oferta

EPOXYPRIMER-500Grund epoxidic bicomponent pe bază de apă

Grund epoxidic bicomponent pe bază de apă. Este utilizat la grunduirea suporturilor pe bază de ciment, precum beton, şape de ciment etc, care urmează să fie acoperite cu răşini epoxidice din sistemul DUROFLOOR. De asemenea, este utilizat şi ca grund pentru ISOFLEX-PU atunci când urmează să fie aplicat pe suporturi neabsorbante sau pe straturi hidroizolante mai vechi.

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 604,22 RON

Pret cu TVA : 719,03 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-WGrund epoxidic hidrosolubil, din 3 componenti

Sistem epoxidic hidrosolubil din trei componenti. Este utilizat ca grund pentru pardoselile din beton, umede sau supuse igrasiei ascendente, care urmeaza sa fie acoperite cu pardoseala epoxidica din sistemul DUROFLOOR.

Ambalaj : 21 kg

Pret fara TVA : 583,59 RON

Pret cu TVA : 700,31 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-SGGrund epoxidic special, bicomponent, pentru pardoseli din beton afectate de uleiuri

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat ca strat de etanşare pentru pardoselile afectate de umezeală ascendentă şi care urmează să fie acoperite cu straturi epoxidice sau cu şape de ciment. De asemenea, în situaţii în care straturile epoxidice ale sistemului DUROFLOOR urmează să fie aplicate pe pardoseli umede sau pardoseli afectate de uleiuri (după curăţarea prealabilă a acestora).

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 371,10 RON

Pret cu TVA : 445,32 RON

Cere oferta