Materiale Hidroizolante Subsoluri si Bazine

AQUAMATMortar hidroizolant

Mortar hidroizolant pe bază de ciment. Conferă hidroizolare completă la presiune hidrostatică de până la 7 atm, conform DIN 1048. Este adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor şi bazinelor. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347. Oferă posibilitatea hiroizolării ulterioare a subsolurilor pe interior, putând fi aplicat şi pe partea opusă apei.

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 82.50 RON

Pret cu TVA : 99,00 RON

Cere oferta

AQUAMAT-MONOFLEXMortar flexibil hidroizolant, monocomponent, armat cu fibre

Mortar flexibil hidroizolant, monocomponent, armat cu fibre, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Este utilizat pentru impermeabilizarea suprafeţelor de beton, tencuială, cărămidă, bolţari de ciment, mozaic etc. Adecvat în situaţiile în care se cere elasticitatea stratului hidroizolant, precum pe terase şi în băi care urmează a fi placate cu plăci, terase inversate, bazine subterane etc.

Ambalaj : 18 kg

Pret fara TVA : 156,42 RON

Pret cu TVA : 187,70 RON

Cere oferta

AQUAMAT-FLEXMortar hidroizolant flexibil, bicomponent

Mortar hidroizolant aplicabil cu bidineaua, flexibil, din doi componenti. Similar cu AQUAMAT, dar mai adecvat pentru suprafeţe care prezintă sau se aşteaptă să prezinte fisuri capilare, din cauza dilataţiilor-contracţiilor sau vibraţiilor. Este ideal pentru utilizarea pe suprafete ce se vor acoperi cu placi, rezervoare ingropate, etc. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347.

Ambalaj : 33 kg

Pret fara TVA : 181,17 RON

Pret cu TVA : 217,40 RON

Cere oferta

AQUAMAT-MONOELASTICMortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre

Mortar hidroizolant elastic, monocomponent, armat cu fibre, îmbogăţit cu polimeri (răşini). Este adecvat pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton tencuială, cărămidă, bolţari de ciment, mozaic, rigips, lemn, metal etc. Este ideal pentru hidroizolarea suprafeţelor supuse dilataţiilor şi contracţiilor, vibraţiilor, a suprafeţelor care prezintă ori pot prezenta fisuri capilare, precum terasele, balcoanele, bazinele de suprafaţă, piscinele, terasele inversate etc.

Ambalaj : 18 kg

Pret fara TVA : 221,22 RON

Pret cu TVA : 265,464 RON

Cere oferta

AQUAMAT-ELASTICMortar hidroizolant elastic, bicomponent

Mortar hidroizolant aplicabil cu bidineaua, flexibil, din doi componenti. Se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) şi o emulsie cu răşini (component B). Domeniile de utilizare sunt acelesi ca si la AQUAMAT, dar mai adecvat pentru suprafetele care prezinta ori eventual vor prezenta fisuri capilare. Ideal pentru terase, jardiniere, piscine etc. De asemenea pentru etansarea de sub placile ceramice, combinat cu adezivul flexibil Isomat® AK-ELASTIC pentru gresie si faianta. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347.

Ambalaj : 35 kg

Pret fara TVA : 253,75 RON

Pret cu TVA : 304,50 RON

Cere oferta

AQUAMAT-PENETRATEMortar hidroizolant cu acţiune cristalină

Mortar hidroizolant pe bază de ciment. Intră în structura betonului şi îl hidroizolează. Rămîne permanet activ oferind construcţiei protecţie împotriva apei. Obturează fisurile capilare, chiar şi în cazul apariţiei ulterioare a acestora. Preia în egală măsură presiunile hidrostatice pozitive ca şi pe cele negative. Este recomandat pentru hidroizolarea subsolurilor, fundaţiilor, puţurilor de acces şi bazinelor. Ideal pentru bazine de apă potabilă, conform W-347.

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 151,20 RON

Pret cu TVA : 181,44 RON

Cere oferta

FIX-RAPIDCiment cu priză rapidă pentru ancorări

Ciment cu priză rapidă. Este utilizat pentru consolidări rapide, reparaţii, ancorări, astupări de găuri etc, şi în general în situaţiile care necesită rezistenţă ridicată şi rapiditatea lucrărilor.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 47,00 RON

Pret cu TVA : 56,40 RON

Cere oferta

AQUAFIXMortar cu priza rapida.

Mortar cu priza rapida. Opreste instantaneu infiltratiile de apa.

Ambalaj : 15 kg

Pret fara TVA : 139,95 RON

Pret cu TVA : 167,94 RON

Cere oferta

DUROPRIMER-SGGrund epoxidic special, bicomponent, pentru pardoseli din beton afectate de uleiuri

Grund epoxidic bicomponent, fără solvenţi. Este utilizat ca strat de etanşare pentru pardoselile afectate de umezeală ascendentă şi care urmează să fie acoperite cu straturi epoxidice sau cu şape de ciment. De asemenea, în situaţii în care straturile epoxidice ale sistemului DUROFLOOR urmează să fie aplicate pe pardoseli umede sau pardoseli afectate de uleiuri (după curăţarea prealabilă a acestora).

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 371,50 RON

Pret cu TVA : 445,80 RON

Cere oferta

AQUAMAT-ADMIXImpermeabilizant de masă pentru beton, cu acţiune de cristalizare

Impermeabilizant de masă pentru beton, sub formă de praf. Se adaugă la prepararea betonului şi formează compuşi cristalini insolubili. Îmbunătăţeşte rezistenţa la pătrunderea apei şi nu influenţează permeabilitatea betonului la vaporii de apă. Rămâne permanent activ şi preia la fel de bine presiunile hidrostatice pozitive şi negative. Este adecvat pentru impermeabilizarea fundaţiilor, subsolurilor, bazinelor, staţiilor de epurare biologică, piscinelor etc.

Cere oferta

PLASTIPROOFAditiv impermeabilizant de masă – Plastifiant pentru beton

Aditiv plastifiant si impermeabilizant. Se utilizeaza la prepararea betoanelor impermeabile, adaugat in masa betonului imbunatateste si lucrabilitatea acestuia. Certificat, cu marcaj CE, ca reductor de apă – plastifiant pentru beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 934-2 :T2 şi Τ9, cu certificatul numărul 0006-CPR-2013.

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 77,60 RON

Pret cu TVA : 93,12 RON

Cere oferta