Incalzire in pardoseala si Degivrare

INCALZIRE IN PARDOSEALA SI DEGIVRARE

INCALZIRE IN PARDOSEALA SI DEGIVRARE

Compania Milucon asigura servicii complete ce acopera o arie diversificata de activitati si domenii. Asadar, pe langa expertiza in hidroizolarea tuturor tipurilor de suprafete, compania noastra va pune la dispozitie si servicii de incalzire electrica si degivrare, prin intermediul unor echipamente performante, fiabile, realizate dupa standarde calitative inalte, ce garanteaza un randament maxim.

Proiecte de succes

Aspecte tehnice in operatiuni de degivrare

Zone de acces

INCALZIRE Acoperis

Criterii estetice si eficienta economica

DEGIVRARE

DEGIVRARE

INCALZIRE IN PARDOSEALA SI DEGIVRARE

IINCALZIRE IN PARDOSEALA SI DEGIVRARE

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]

INCALZIRE IN PARDOSEALAIncalzire in pardoseala pentru confort termic sporit

Confortul oferit prin operatiunea de incalzire in pardoseala se traduce in primul rand prin uniformizarea caldurii repartizata pe intreaga suprafata. Astfel, prin montarea cablurilor de incalzire, se obtine acelasi nivel de caldura in orice parte a incaperii, operatiunea de incalzire in pardoseala fiind solutia ideala pentru un confort termic sporit. Sursa caldurii vine de jos in sus, prin urmare, acest lucru este resimtit in primul rand la nivelul picioarelor, extremitati care, odata incalzite, asigura o caldura placuta la nivelul intregului corp.

Criterii estetice si eficienta economica

Metoda de incalzire in pardoseala este totodata si o alternativa de natura estetica a tevilor, caloriferelor si altor elemente componente, specifice sistemului de incalzire traditional. De asemenea, aceasta incalzire in pardoseala asigura si facturi mai mici, si implicit economisiri financiare deloc de neglijat, mai ales pe timp de iarna. Va stam la dispozitie cu solutii personalizate pentru realizarea de incalzire in pardoseala in functie de tipul incaperii, de la faza de proiectare pana la cea de executie.

DEGIVRARE

DEGIVRARE Sisteme de degivrare acoperis pentru prevenirea inghetului

Parte din solutiile complete in diferite arii de activitate, serviciile de degivrare sunt destinate indepartarii cu succes a straturilor de gheata formate pe diferite suprafete, in timpul iernii. In acest sens, se instaleaza sisteme de degivrare, asemanatoare celor de incalzire in pardoseala, pe suprafetele unde se doreste prevenirea depunerii straturilor de chiciura, gheata sau zapada care, dupa caz, pot reprezenta un real pericol pentru oameni, sau pot ingreuna desfasurarea unor activitati simple. Aceste servicii sunt disponibile pentru degivrare trepte, degivrare acoperis, degivrare rampa auto si degivrare cai de acces si aveti garantia celor mai performante lucrari din domeniu, realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Degivrare spatii comerciale si rezidentialeSistemele de degivrare pot fi aplicate in orice zona unde se doreste asigurarea unui spatiu sigur, lipsit de gheata, chiciura sau alte efecte ale temperaturilor scazute:

Zone de acces pietonale: scari intrare, alei, trotuare

Zone de acces auto: rampe, alei

Terase

Balcoane

Sina pentru acces garaj, curte

Tevi, conducte, jgheaburi si burlane

Zone de acoperis

Incalzire de confort (ca si sursa suplimentarea fata de incalzirea traditionala cu gaze)

Aspecte tehnice in operatiuni de degivrare trotuar si cai de acces

La nivel tehnic, degivrarea se poate realiza prin aplicarea căldurii — degivrare cu ajutorul montării unor cabluri încălzitoare electrice. Alte tehnici presupun metode mecanice (răzuire, împingere) sau prin utilizarea substanțelor lichide care scad nivelul de înghet al apei – saruri, alcooli, glicoli etc.

Degivrarea cailor de acces (parcări, alei, pavaje, trepte, scări exterioare, cai de rulare, platforme de încărcare și poduri) se poate realiza prin intermediul instalării unor cabluri electrice. Acestea sunt instalate sub asfalt sau beton, fiind invizibile și eficiente. În cazul degivrării acoperișurilor și jgheaburilor, se utilizează cabluri încălzitoare electrice iar temperatura este setată manual sau automat prin intermediul unui termostat. Serviciile de degivrare trotuar si degivrare trepte sunt recomandate pentru a evita complet riscul accidentarii in timpul iernii.

Cablurile se fixeaza pe acoperiș sau pe jgheaburi, precum si în locurile unde există pericolul formării gheții sau zăpezii, cu ajutorul unor cleme de fixare. Cablurile electrice si incalzitoare sunt recomandate si pentru instalarea sistemelor de degivrare cai de acces si degivrare rampa auto pentru a evita deraparea autovehiculelor. În general, toate aceste sisteme, indiferent de platforma pe care sunt instalate, determina siguranta spatiilor si a beneficiarilor. Pentru acoperis, puterea necesară instalată este de 250 W/m². Pentru a preveni formarea gheții, cablurile încălzitoare trebuie instalate în partea inferioară a acoperișului. Instalarea cablurilor încălzitoare pentru acoperiș este în general susținută prin amplasarea unui sistem de prevenire a alunecării zăpezii.

Servicii de degrivrare bine efectuate

Compania Milucon asigura servicii de degivrare, cu alte cuvinte, de instalare a acestor tipuri de sisteme pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Dispunem de echipamente si instalatii fiabile si eficiente, menite sa va ofere cele mai bune rezultate in aceasta privinta.