Pardoseli din beton

BETOANE INDUSTRIALEBetoane industriale pentru constructii solide

betoane industriale

In categoria de betoane industriale intra acele tipuri de betoane utilizate in ridicarea constructiilor industriale (cum ar fi statiile de silozuri sau platforme industriale), respectiv in realizarea unei serii extinse de elemente de constructie din acest sector. Cat priveste acest ultim aspect, amintim realizarea de sape mecanice si in special a straturilor de suport pentru pardoselile industriale.

Betoanele industriale se remarca prin rezistenta la variatii de temperatura, conditii meteo extreme (daca vorbim de betoane industriale folosite pentru constructiile de exterior), durabilitate in timp, risc scazut de crapare sau fisurare (daca sunt turnate in acord cu cele mai inalte standarde si obtinute prin dozarea corecta a substantelor si materialelor ce intra in compozitia acestora). In aceeasi masura, betoanele industriale pentru sape si pardoseli trebuie sa indeplineasca anumite conditii (rezistenta la stres mecanic ridicat si trafic intens), pentru ca acestea din urma sa ofere baza solida si durabila de care orice afacere din sectorul industrial are nevoie pentru a se desfasura in conditii optime.

Proiecte de succes

Executie si punere in practica betoane industriale

Turnare Beton

Betoane rutiere

Beton hidroizolant

Betoane industriale pentru constructii solide

Betonul – preparare si intrebuintare

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="2"]

TIPURI DE BETOANE INDUSTRIALEBetonul – preparare si intrebuintare

Rezistenta sporita la compresiune, durabilitate in timp, posibilitatea "modelarii" in functie de cerintele si nevoile existente, usurinta in aplicare prin intermediul procedeului de turnare, duritate, rezistenta mare la socuri mecanice si uzura: iata doar cateva dintre aspectele ce caracterizeaza si totodata recomanda asa-numitele betoane sau beton, unul dintre cele mai utilizate materiale in domeniul constructiilor de orice tip.

La baza prepararii betonului sta o "reteta" simpla: ciment, apa, agregate (nisip si pietris), iar in unele cazuri, alte adaosuri cum ar fi aditivi. In urma unor reactii chimice, amestecul omogen obtinut prin dozarea unei cantitati optime a elementelor mentionate se intareste, ducand astfel la obtinerea materialului. In ceea ce priveste intrebuintarea, in functie de natura constructiei, respectiv conditiile deosebite pe care aceasta trebuie sa le suporte (trafic intens in cazul elementelor de infrastructura, de pilda), exista mai multe tipuri de betoane, ca de exemplu: betoane industriale, betoane rutiere, respectiv betoane elicopterizate, printre cele mai importante si utilizate materiale de acest gen.

Beton hidroizolant

Betonul este un material cu o capacitate sporita de absorbtie a apei, din acest motiv, in ridicarea sau realizarea anumitor structuri si constructii, unde gradul scazut de impermeabilitate al materialului poate decide asupra calitatii si durabilitatii lucrarii, este esentiala folosirea unui beton hidroizolant.

Acest beton hidroizolant este un material aparte, ce se comporta excelent la actiunea apei, impiedicand cu succes infiltratiile, si asigurand constructiei cu pricina o impermeabilitate sporita. Denumirea de beton hidroizolant vine de la aditivii speciali cu proprietati hidroizolante, ce sunt folositi in operatiunea de preparare a materialului.

Alaturi de celelalte "ingrediente", sunt adaugati si aditivi care au rolul de a impermeabiliza in mod definitiv intreaga masa a betonului, creand in acest sens o bariera ce impiedica trecerea apei. Pentru obtinerea unui beton hidroizolant de calitate superioara, este necesara respectarea indicatiilor impuse de catre producator cu privire la dozarea optima de aditivi, in functie de cantitatea de material ce se doreste a fi realizata.

Dintre caracteristicile principale ale acestui tip de beton hidroizolant, amintim in primul rand proprietatile semnificative de reducere a absorbtiei apei, gradul sporit de impermeabilitate si rezistenta mecanica, rezistenta la cloruri, si cel mai important, rezistenta in timp. Betonul hidroizolant este utilizat in domeniul constructiilor, pentru obtinerea betoanelor ce intra in alcatuirea unor structuri si constructii dintre cele mai diverse: de la terase si pardoseli, pana la fundatii, rezervoare, baraje, tunele, canale si alte constructii predispuse infiltratiilor de apa.

Betoane rutiere

Betoane rutiere

Cand vorbim de betoane rutiere, ne referim la tipul de beton creat special pentru a fi folosit in lucrarile de infrastructura, si anume: de constructie pe baza de proiect, de reabilitare sau modernizare. Ca si structuri rutiere unde astfel de betoane sunt utilizate, amintim: drumuri si autostrazi, cai de acces sau parcari ale marilor magazine, institutii etc, pe scurt, orice portiune pe suprafata careia in principiu circula autovehicule pe 4 roti.

Materiale

Materialele de baza cu ajutorul carora sunt obtinute aceste betoane rutiere sunt practic cele utilizate pentru "prepararea" betonului clasic (ciment, agregate si apa), cu diferenta ca in compozitia acestora pot intra si produse de cariera prelucrate, plastifianti si alti aditivi, respectiv materiale precum fibre de otel, otel-beton si multe altele. Stabilirea compozitiei finale si cantitatea optima de dozare se realizeaza in functie de tipul constructiei rutiere, si cel mai important, dupa estimarea nivelului de trafic la care aceasta trebuie sa reziste.

Aplicabilitate

Betoanele rutiere sunt materiale rigide, care alcatuiesc cele 2 straturi specifice oricarei constructii de acest gen: stratul de rezistenta (inferior), si stratul de uzura (superior). Avand in vedere aplicabilitatea lor (constructii cu trafic intens si greu), aceste betoane rutiere indeplinesc cateva insusiri esentiale: rezistenta la uzura si fenomene meteo extreme, siguranta in exploatare prin asigurarea unor conditii de trafic optime chiar si pe timp de ploaie, comportare excelenta la contactul cu carburanti sau lubrifianti, si rezistenta la ciclurile repetate de inghet-dezghet.

Executie si punere in practica betoane industriale

Executie si punere in practica betoane elicopterizate

Compania Milucon va sta la dispozitie pentru orice lucrare care presupune utilizarea de betoane elicopterizate, betoane rutiere sau beton industrial. Dispunem de spatii amenajate corespunzator si echipamente specifice pentru obtinerea materialelor dorite, in cantitatile necesare, pentru punerea in practica a proiectelor de constructii. Asiguram rezultate pe masura asteptarilor, iar aspectele care intaresc aceasta garantie sunt: vasta experienta acumulata in domeniu, calitatea materialelor obtinute, manopera ca la carte si respectarea standardelor existente. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare legate de betoane industriale, betoane rutiere, betoane elicopterizate si lucrarile de constructie sau aplicare ale acestora, garantandu-va promptitudine si seriozitate pe intreg parcursul colaborarii.