HIDROIZOLATII POLIURETANICE

 Hidroizolatii cu membrane poliuretanice

Hidroizolatii cu membrane poliuretanice

Hidroizolatiile pe baza de rasini poliuretanice sunt sisteme revolutionare prin care suprafetele sunt etansate si sigilate si sunt aplicabile prin intermediul anumitor tehnici profesionale specifice si echipamente performante, foarte simplu si foarte rapid. Hidroizolatiile poliuretanice – pe baza de rasini poliaspartice, poliuretanice sau poliuree – sunt foarte rezistente datorita proprietatilor membranelor, foarte avansate, de protectie.

Proiecte de succes

Tipuri de pardoseli poliuretanice

Performante in conditii dificile si solicitari mecanice

Deosebiri intre pardoseli poliuretanice si epoxidice

Aplicatii pe multiple tipuri de suprafete

Pardoseli poliuretanice – materiale cu proprietati exceptionale

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]
 Etanseizare exemplara

Etanseizare exemplara

Hidroizolatia cu membrane poliuretanice se impune drept solutie de etanseizare exemplara datorita elasticitatii membranei pe care o realizeaza rasinile poliuretanice. Membrana face fata cu succes la miscarile si la deformarile substratului, motiv pentru care isi pastreaza eficienta chiar si cateva zeci de ani de la aplicare. Spre deosebire de alte produse pentru hidroizolatii, rasinile poliuretanice adera la o gama variata de suprafete, dintre care amintim: beton, mortar, ceramica, otel, tigla, caramida etc. Aplicarea se face foarte simplu, prin metode clasice: cu trafaletul ori pensula. Uscarea se realizeaza intr-un timp scurt, la interactiunea cu umiditatea din aer.

Acoperire uniforma a suprafetei vizate

Acoperire uniforma a suprafetei vizate

Pelicula obtinuta prin turnarea materialelor poliuretanice este flexibila, asigura o etanseitate perfecta si acoperirea uniforma a suprafetei vizate. Metoda de aplicare implica automat eliminarea adezivilor utilizati in cazul hidroizolatiilor cu membrane solide pentru o aderenta mai buna, precum si a rosturilor sau urmelor de imbinari. Rezultatul final consta in obtinerea unei hidroizolatii poliuretanice complet neteda, omogena si fina. Hidroizolatia cu membrane poliuretanice este doar una din numeroasele solutii recomandate de Milucon proiectelor care necesita hidroizolatii pentru constructii.

Aplicatii pe multiple tipuri de suprafete

Hidroizolatia cu membrane poliuretanice se poate aplica pe foarte multe tipuri de suprafete, de la beton si mortar la otel, tigla, gips etc. Serviciile de hidroizolatii cu spuma poliuretanica sunt folosite in special pentru izolare terase, fara sa fie necesare alte straturi aditionale de protectie sau de crestere a rezistentei la trafic. De asemenea, aduce rezultate foarte bune si in cazul balcoanelor, acoperisurilor, verandelor, parcarilor auto, membranelor de asfalt, cazanelor si altor structuri. Materialul folosit are deja in continut o cantitate redusa de solvent, astfel ca nu necesita adaugarea de diluant sau alte componente. Rasinile au o vascozitate redusa si se aplica in straturi egale, dupa specificatia producatorului.

Performante in conditii dificile si solicitari mecanice

Hidroizolatia cu membrane poliuretanice cunoaste foarte putine cazuri in care nu aduce performantele asteptate, si anume: pentru suprafete imperfecte in momentul aplicarii, pentru piscine si pentru suprafetele cu expunere la razele UV, daca se aleg culori inchise. In rest, membrana poliuretanica garanteaza o rezistenta excelenta la factorii climatici si la razele UV, dar si rezistenta termica. Se comporta foarte bine la solicitarile mecanice si la abraziune si in plus nu este toxica dupa uscare.

Milucon – Un prestator de incredere pentru lucrari de hidroizolatie cu membrane poliuretanice

Milucon exceleaza in servicii de hidroizolatii complexe, pentru orice tip de cladire sau constructie. Inginerii din echipele de lucru sunt specializati cu experienta in lucrari de termo si hidroizolatii. Folosim tehnicile potrivite, procedurile si metodele experte care aduc intotdeauna rezultatele pe care le asteptati. Colaboram cu producatori de materiale de hidroizolatii care si-au construit o imagine foarte buna pe piata de profil, astfel putem garanta ca fiecare lucrare executata aduce performantele dorite.

SOLUTII TEHNICE

Sistem industrial pentru hidroizolatii cu spuma poliuretanica si poliuree

Sistem spray - Aplicat prin pulverizare:

Suport tabla

Aplicare termoizolatie din spuma poliuretanica aplicata prin sprayere in straturi succesive- cu rol de termoizolatie

Aplicare sistem de hidroizolatie minim 2 mm grosime pe baza de poliuree

Avantaje:

Intarire rapida

Aplicare rapida (termo+hidro): aprox: 1.000 mp pe zi

Stabilitate termica ridicata

Elongatie mare si avantajul ca va copia perfect stratul suport

Formeaza o pelicula de protectie continua si fara rosturi