Materiale Hidroizolante Acoperisuri

DELTA-MAXXMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, dispune de o permeabilitate la aburi excelentă, are rezistenţe mecanice deosebit de mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 14 kg/rolă). Ideală pentru acoperişurile neaerisite cu sau fără astereală.

Cere oferta

DELTA-FOL PVGMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană hidroizolantă pentru acoperişuriMembrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, permite respiraţia acoperişului, are rezistenţe mecanice deosebit de mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 14,5 kg/rolă). Ideală pentru acoperişurile aerisite cu astereală.

Cere oferta

DELTA-FOL PVEMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană hidroizolantă pentru acoperişuriMembrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, permite respiraţia acoperişului, are rezistenţe mecanice deosebit de mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 12,5 kg/rolă). Ideală pentru acoperişurile aerisite cu astereală.

Cere oferta

DELTA-VENT SMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană hidroizolantă pentru acoperişuriMembrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, dispune de o permeabilitate la aburi excelentă, are rezistenţe mecanice deosebit de mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 10,5 kg/rolă). Ideală pentru acoperişurile neaerisite cu sau fără astereală.

Cere oferta

DELTA DELTA-VENT NMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, dispune de o permeabilitate la aburi excelentă, are rezistenţe mecanice deosebit de mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 9 kg/rolă). Ideală pentru acoperişurile neaerisite cu sau fără astereală.

Cere oferta

DRAGOFOLMembrană albă hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană albă hidroizolantă pentru acoperişuriMembrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, permite respiraţia acoperişului, are rezistenţe mecanice mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 10,5 kg/rolă). Adecvată pentru acoperişurile aerisite fără astereală.

Cere oferta

DELTA-FOL LPMembrană transparenta hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană pentru hidroizolarea acoperişurilor. Se montează sub şipcile care susţin ţiglele. Conferă o hidroizolare completă, permite respiraţia acoperişului, are rezistenţe mecanice mari, se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 7,5 kg/rolă). Adecvată pentru acoperişurile aerisite fără astereală.

Cere oferta

DELTA-REFLEXMembrană hidroizolantă – Barieră contra vaporilor

Membrană – barieră contra vaporilor şi aerului. Se montează sub căpriori şi termoizolaţie pentru protecţia elementelor acoperişului împotriva condensului, vaporilor. Are rezistenţe mecanice mari şi se montează foarte uşor dată fiind greutatea redusă a acesteia (circa 13,5 kg/rolă).

Cere oferta

ROOF-TOPMembrană hidroizolantă pentru acoperişuri

Membrană asfaltică pentru hidroizolarea acoperişurilor, cu armătură poliesterică şi acoperire dublă cu peliculă perforată din polietilenă.

ROOF-TOP 800

Greutate rolă: circa 24 kg.

ROOF-TOP 650

Greutate rolă: circa 19,5 kg.

Cere oferta