Materiale hidroizolante pentru pereţi

FLEXCOATVopsea elastică hidroizolantă, de calitate superioară

Vopsea elastică hidroizolantă de calitate superioară, pe bază de răşini acrilice. Conferă o bună hidroizolaţie împotriva precipitaţiilor. Are elasticitate mare, capacitatea de a acoperi fisurile capilare ale suprafeţelor şi permeabilitate ridicată la vaporii de apă. Prezintă o putere de acoperire excelentă, aderenţă puternică şi rezistenţă excepţională la condiţiile climatice şi la spălare. Se aplică în spaţii exterioare sau interioare, pe suprafeţe noi sau vechi, precum tencuială, beton aparent, cărămidă, azbociment, rigips etc. Este certificată ca vopsea rece (termoreflectantă).

Ambalaj : 3 L

Pret fara TVA : 77,31 RON

Pret cu TVA : 92,77 RON

Ambalaj : 10 L

Pret fara TVA : 242,30 RON

Pret cu TVA : 290,76 RON

Cere oferta

FLEX-PRIMERGrund acrilic de înaltă calitate, pe bază de apă

Grund acrilic pe bază de apă, cu penetrabilitate ridicată. În combinaţie cu vopseaua elastică hidroizolantă FLEXCOAT, constituie un sistem excepţional pentru hidroizolarea zidurilor. În adiţie, este grundul ideal pentru tencuiala acrylică pastoasă MARMOCRYL.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 52,45 RON

Pret cu TVA : 62,94 RON

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 203,60 RON

Pret cu TVA : 244,32 RON

Cere oferta

NANO-SEALImpermeabilizarea şi stabilizarea suprafeţelor

Dispersie apoasă pe bază de răşini cu penetrabilitate deosebit de ridicată. Aplicabilă pe suprafeţe poroase, pe care le stabilizează şi le protejează de umezeală şi de formarea sărurilor, eliminând în acelaşi timp apariţia fungilor şi mucegaiului pe acestea. Permite vopsirea.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 71,15 RON

Pret cu TVA : 85,38 RON

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 234,80 RON

Pret cu TVA : 281,76 RON

Cere oferta

PS-20 (fost PROTESIL)Impermeabilizant siliconic pentru suprafeţe

Impermeabilizant siliconic transparent, gata preparat, cu solvenţi. Conferă o hidrofugare excelentă şi protecţie îndelungată. Se aplică pe suprafeţe diverse (piatră naturală sau artificială, tencuială nevopsită, zidărie aparentă, cărămidă decorativă, ţiglă, plăci ceramice, beton aparent etc), pentru protecţia acestora contra precipitaţiilor. De asemenea este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci.

Ambalaj : 20 L

Pret fara TVA : 416,20 RON

Pret cu TVA : 499,44 RON

Cere oferta

PS-21 (fost PROTESIL-W)Impermeabilizant siliconic pentru suprafeţe, fără solvenţi

Impermeabilizant siliconic, gata preparat, fara solvenţi. Conferă o hidrofugare excelentă şi protecţie îndelungată. Este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci şi pentru protecţia contra precipitaţiilor a suprafeţelor din piatră naturală sau artificială, tencuială, zidărie aparentă, cărămidă decorativă, ţiglă, plăci ceramice, marmură nelustruită, beton aparent etc. Poate fi aplicat şi pe suporturi uşor umede.

Ambalaj : 5 L

Pret fara TVA : 76,90 RON

Pret cu TVA : 92,28 RON

Ambalaj : 20 L

Pret fara TVA : 297,60 RON

Pret cu TVA : 357,12 RON

Cere oferta

NANOPRO-CNanoimpregnant de protecţie pentru suprafeţe absorbante

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate ridicată, cu structură nanomoleculară. Protejează suprafeţele poroase de umezeală şi de săruri. Este indicat pentru beton, zidărie de cărămidă, tencuială, rosturi dintre plăci, rigips, plăci aglomerate, acoperiri cu piatră naturală etc. Pentru spaţii interioare şi exterioare.

Cere oferta

NANOPRO-MNanoimpregnant de protecţie pentru marmură

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate ridicată, cu structură nanomoleculară. Se aplică pe suprafeţe neabsorbante, pe care le protejează de umezeală şi de pete. Este indicat pentru marmura lustruită, granit, plăci ceramice, porţelan etc. Pentru spaţii interioare şi exterioare.

Cere oferta

NANOPRO-LNanoimpregnant pentru protecţia suprafeţelor împotriva uleiurilor

Dispersie apoasă, cu penetrabilitate ridicată, cu structură nanomoleculară. Se aplică pe suprafeţe poroase şi neporoase, pe care le protejează de petele de ulei, de umezeală şi de formarea de săruri şi, în acelaşi timp, previne apariţia fungilor şi mucegaiului pe acestea. Nu formează peliculă pe suprafaţă şi nu alterează aspectul estetic al acesteia. Este indicat pentru beton, zidărie de cărămidă, tencuială, rosturi dintre plăci, rigips, pal, acoperiri cu piatră naturală etc. Se aplică în spaţii interioare şi exterioare.

Cere oferta

ISOMAT SL 17Membrana pentru hidroizolatii sub placi ceramice

Este un produs elastomer, fara solventi, utilizat in incaperile supuse umiditatii ridicate, care dupa aplicare formeaza o membrana elastica, fara rosturi si fara imbinari. Poate fi aplicat pe beton, tencuiala, gips, carton etc., sub placile ceramice.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 81,60 RON

Pret cu TVA : 97,92 RON

Ambalaj : 15 kg

Pret fara TVA : 220,95 RON

Pret cu TVA : 265,14 RON

Cere oferta

AQUAMAT-FSoluţie hidroizolantă pe bază de siliciu

Solutie pe baza de siliciu pentru combaterea igrasiei ascendente. Se aplica fie prin impregnare, fie prin perforare si injectare.

Ambalaj : 6 kg

Pret fara TVA : 107,40 RON

Pret cu TVA : 128,88 RON

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 390,50 RON

Pret cu TVA : 468,60 RON

Cere oferta