Pardoseli lipite

Pardoseli lipite pentru spatii functionale

Pardoseli lipite pentru spatii functionale

Prin diversitatea tipurilor si modelelor de pardoseli lipite oferite, Milucon urmareste sa raspunda cu succes cat mai multor cerinte si nevoi exprimate de catre clientii sai in materie de acoperiri pentru diverse spatii. Astfel, echipele noastre de ingineri pun la dispozitie pardoseli lipite pentru: arene sportive interioare, institutii publice sau private, spatii comerciale de diferite dimensiuni, spatii de birouri, locuinte proprii, hoteluri, pensiuni si alte cladiri din domeniul turistic, saloane de infrumusetare si lista poate continua.

Proiecte de succes

Oferta Milucon

Solutii tehnice specializate

Pardoseli lipite pentru spatii functionale

Pardoseli lipite aplicate de Milucon

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="2"]

In functie de tipul spatiului vizat, asiguram pardoseli lipite care se remarca prin functionalitatea deosebita, si anume: rezistenta la trafic intens, socuri mecanice sau diferite valori de temperatura, respectiv pardoseli lipite ce puncteaza la capitolul estetic, disponibile intr-o paleta cromatica diversificata, care cu siguranta vor reda un plus de eleganta incaperii in cadrul careia sunt montate.

Pardoseli lipite aplicate de Milucon

Pardoseli lipite aplicate de Milucon

Milucon reprezinta solutia perfecta pentru cei aflati in cautarea unor produse eficiente, de calitate, la preturi mici. Din catalogul de produse oferit de Milucon, aveti posibilitatea sa alegeti produse destinate caminului dumneavoastra, incepand cu mochete sau covoare si terminad cu zeci de modele de tapet, toate respectand ultimele tendinte ale modei in materie de amenajari interioare. Aceste produse asigura oricarei locuinte o atmosfera eleganta si moderna, avand menirea sa personalizeze orice incapere si sa o puna in valoare.

Solutii tehnice specializate

Solutii tehnice specializate

Mai mult decat atat, compania noastra ofera solutii si pentru cei aflati in cautarea unor metode optime pentru amenajarea diferitelor tipuri de sali si suprafete de sport. Milucon pune la dispozitie o gama impresionanta de pardoseli lipite si nu numai, printre care se numara:

Sapa autonivelanta

Mocheta rola sau dale

Covor pvc

Tapet pvc

Linoleum

Pardoseli suprainaltate

Terenuri de sport interioare si exterioare

Gazon artificial

Pardoseli epoxidice si poliuretanice

Parchet laminat

Parchet stratificat

Tapet rezidential

Stergatoare de praf

Oferta Milucon

Intreaga oferta de pardoseli lipite disponibile cuprinde produse de calitate, care se ridica la nivelul chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti. Colaboram cu producatori importanti din domeniu, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de diversitate, si nu in ultimul rand, de calitate in ceea ce priveste tipurile de pardoseli lipite achizitionate. Prin gama impresionanta de pardoseli lipite comercializate, va oferim solutii de la A la Z in sectorul amenajarilor interioare.