HIDROIZOLATII MEMBRANA PVC

Hidroizolatie terase cu membrana PVC

Hidroizolatie terase cu membrana PVC

Hidroizolatia PVC se foloseste intr-o suita de aplicatii, cele mai cunoscute fiind cele de acoperisuri si tancuri sau rezervoare cu apa curata. Aceasta solutie moderna este potrivita pentru terase orizontale si inclinate, sisteme balastate sau vizibile, acoperiri industriale in sarpanta si multe altele. Membrana PVC se fixeaza mecanic si apoi prin termosudare (lipire cu aer cald) formand legaturi omogene, de capacitate portanta ridicata. Membrana PVC este rezistenta la razele ultraviolete si la atacul oricarui organism biologic: fungii, spori, bacterii etc. Hidroizolatiile PVC sunt preferate pentru suprafetele care trebuie mentinute curate si ferite de orice deteriorare biologica, oferind o impermeabilizare de calitate, rezistenta la bioorganisme si la intemperii.

Proiecte de succes

Hidroizolatie PVC Mall VITAN

Hidroizolatie PVC HALA Depozitare

Hidroizolatie PVC terasa Ploiesti

Hidroizolatie PVC cu produse Soprema

DE CE MILUCON PENTRU HIDROIZOLATIE PVC?

Lucram la standarde europene

Lucrari rezidentiale noi cu strat suport beton

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]
Randament ridicat pentru aplicatii industriale

Randament ridicat pentru aplicatii industriale

Hidroizolatia PVC este poate cea mai buna solutie pentru suprafetele care necesita un nivel inalt de igiena, materialul fiind certificat in conformitate cu normele aplicabile. Milucon va ofera o executie de calitate, cu personal instruit in domeniu si tehnologii de ultima ora, care asigura o durabilitate crescuta. Acest tip de hidroizolatii se foloseste in special in aplicatii industriale, astfel ca, daca aveti nevoie de o impermeabilizare sigura si de durata, apelati cu incredere la compania Milucon.

Milucon asigura si produse de hidroizolatie PVC realizate pe linii de fabricatie avansate din punct de vedere tehnologic, cu care operatiunile de aplicare sunt mult mai simple si cu un randament crescut. Membranele PVC sunt din material coextrudat si se formeaza din unul sau mai multe straturi, in functie de suprafata vizata. Ele au o rezistenta mare la imbatranire si la solicitarile mecanice, precum si la temperaturi scazute/crescute. Ofera o permeabilitate sporita la difuzia vaporilor de apa, astfel ca suprafetele pot respira.

Hidroizolatie PVC cu produse Soprema

Hidroizolatie PVC cu produse Soprema

Solutia furnizata de Milucon pentru hidroizolatia PVC este posibila prin colaborarea cu grupul Soprema, un important producator de materiale pentru hidroizolatii. Aceasta nu este insa singura, firma efectuand lucrari de hidroizolatii si cu membrane bituminoase cu diverse compozitii, produse de acelasi grup. Membranele PVC marca Soprema sunt obtinute intr-uo linie de productie certificata ISO 9001 si ISO 14001, deci respecta conditiile managementului calitatii si a protectiei mediului. Ele fac parte din seria de membrane sintetice utilizate pentru impermeabilizare.

DE CE MILUCON PENTRU HIDROIZOLATIE PVC?Folosim materiale performante și garantam execuție de calitate

Un material de calitate nu aduce niciodata proprietatile dorite daca nu este folosit corespunzator. Principala preocupare a companiei Milucon este sa va ofere solutii de calitate. Colaboram cu cei mai mari producatori din domeniu, care intr-adevar pot demostra calitatile prezentate in cataloagele de produse.

Punem la dispozitie echipe pregatite:

Angajatii Milucon, care executa lucrarile de hidroizolatie PVC, sunt in masura sa garanteze un rezultat conform asteptarilor, pentru ca beneficiaza de pregatire din partea firmei si cunosc toate materialele utilizate si tehnicile de aplicare.

Lucram la standarde europene

Serviciile de hidroizolatie PVC sunt realizate conform unor standarde stricte de calitate si sunt garantate pentru perioade indelungate de timp.

Avantajele hidroizolatiilor cu membrane PVC :

Flexibilitate specifica ce asigura un montaj rapid si simplu;

Aderenta perfecta chiar si in zonele mai dificile;

Rezistenta impotriva smulgerii, respectiv a intinderii

Solutie ecologică, materialele nu dăunează mediului;

Valoare mica in ceea ce priveste greutatea; astfel, nu va incarca suplimentar cladirea;

Hidroizolatiile PVC au o durata de viata de peste 30 de ani;

Rezistenta sporita impotriva razelor uv, precum si a temperaturilor extreme.

SOLUTII TEHNICE

Lucrari rezidentiale noi cu strat suport beton

Sistem cu membrana sintetica PVC sau TPO

Se amorseaza suprafata cu amorsa bituminoasa

Se aplica un strat de membrana bituminoasa cu dublu rol: cu rol de difuzie si cu rol de bariera contra vaporilor, aceasta fiind o membrana neagra pe partea superioara pentru stoparea vaporilor si dirijarea lor catre suprafetele verticale laterale si cu benzi de nisip concave pe partea inferioara prin care circula vaporii.

Se aplica termoizolatia care poate fi: polistiren expandat dur (EPS de la 120 – la 200), vata bazaltica dura cu densitate mare sau PIR (panou din poliuretan rigid).

Ca strat de inchidere se foloseste o membrana PVC sau TPO, lipita cu adeziv sau lestata cu pietris, se aplica un strat de separatie de geotextil intre membrana si pietris.

Lucrari industriale cu strat suport tabla

Sistem cu membrana sintetica PVC sau TPO

Strat suport tabla trapezoidala

Bariera contra vaporilor

Termoizolatie cu: EPS 120-200 sau PIR sau VATA BAZALTICA

Strat de inchidere cu membrana PVC sau TPO cu prinderi mecanice atat in stratul de termoizolatie cat si in stratul de membrana

Sistemul cu membrana PVC sau TPO este un sistem complet cu multe accesorii: tabla caserata (pe suprafate verticale), adeziv de contact daca inaltimea este mare, PVC lichid, mastic poliuretanic pentru detalii si membrana poliuretanica lichida elastica si banda de armare la detalii.

Avantaje:

Aplicare rapida

Un singur strat de membrana

Nu e necesar a se folosi un strat de difuzie - pentru ca membrana are si rol de difuzie

Intretinere usoara - se pot intari lipiturile dupa 7-8 ani (cu strat suplimentar)