Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice

Pentru a proteja podelele din beton sau ciment contra influentei factorilor agresivi, o solutie tehnica ideala este aplicarea de pardoseli epoxidice. Acestea aduc un plus si la capitolul estetic, fiind ideale pentru dimensiunea estetică pe care o imprimă. Conferă rezistenta mecanica deosebita, motiv pentru care sunt folosite in special in zonele cu trafic intens. In plus, pardoselile turnate epoxidice sunt o modalitate ieftina de a masca orice defecte, pentru a crea o suprafata sigura si extrem de durabila. Usor de intretinut si dure sub presiune, acest tip de pardoseli sunt ideale atat in domeniul industrial, cat si in spatii unde se doreste un design aparte si uniform.

Proiecte de succes

Service Auto erebus romexpo

Hala Comerciala Ploiesti

Casa Antonie

Pardoseli epoxidice decorative pentru spatii cu personalitate

Metode de obtinere si aplicare

Aplicabilitatea acestor pardoseli epoxidice

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="2"]

Metode de obtinere si aplicare

Obtinute din rasini epoxidice, substante chimice a caror stare de agregare specifica este cea lichida, tipurile de pardoseala epoxidica reprezinta solutia ideala in spatiile unde cerintele legate de curatenie sunt exigente, iar traficul este intens. Pentru ca fac parte din categoria pardoselilor lichide, aplicate prin pensulare, aceste pardoseli epoxidice formeaza o suprafata nivelata, perfect plana, fara rosturi, urme de imbinari sau alte spatii unde s-ar putea acumula mizeria. Datorita acestui lucru, sunt preferate in incintele specifice domeniului medical, farmaceutic, si cele din cadrul industriei alimentare.

Rezistenta la solicitari mecanice si intretinere lejera

Pentru ca sunt usor de intretinut, au un aspect estetic deosebit si se comporta excelent in mediile unde exista solicitari mecanice, optarea pentru tipurile de pardoseli epoxidice reprezinta cea mai inspirata alegere si in cazul unor incaperi precum: birouri, aeroporturi, magazine, showroom-uri, institutii publice sau depozite.

Compania Milucon pune la dispozitie o serie de pardoseli epoxidice realizate cu materiale de ultima generatie, furnizate de la companii cu renume in acest domeniu. Asadar, de la tratamente pardoseala, pana la scari tip mozaic, Milucon este sprijinul de care aveti nevoie pentru un rezultat spectaculos si de durata.

Avantajele utilizarii pardoselilor epoxidice:

Rezistenta si duritate mare

Elesticitate si flexibilitate

Numeroase posibilitati in materie de design

Rezistenta chimica la acizi

Usor de curatat si de intretinut

Suprafete cu rezistenta mare la zgariere si impact

Costuri reduse

Produsele oferite de Milucon rezista la trafic intens, sunt capabile de rezistenta chimica la solventi, la uzura, la impact, la compresiune, la radiatii UV, fara sa-si modifice aspectul. Catalogul de produse Milucon aduce in prim-plan pardoseli epoxidice care nu isi modifica proprietatile la temperaturi extreme si in plus, sunt usor de aplicat. Echipa noastra formata din specialisti cu experienta care ofera solutii optime pentru orice tip de lucrare:

Pardoseli epoxidice in hale BASF si ISOMAT

Tratament pardoseala

Grund si rasina epoxidica colorata RAL, BASF si ISOMAT

Pardoseli poliuretanice in parcari auto interioare/exterioare BASF

Marcaje teren de sport BASF

Marcaje auto delimitare sensuri de circulatie

Pardoseli artistice - tip spatulat

Pardoseli epoxidice decorative multicolore

Scari tip mozaic/imitatie de piele

Pardoseli cu autocolant lipit si rasina transparenta peste autocolant

Pardoseli decorative cu glittering/ cipuri colorate/ metalizat

Pardoseli epoxidice in apartamente tip coaja de portocala

Aplicabilitatea acestor pardoseli epoxidice

Aplicabilitatea acestor pardoseli epoxidice

Aplicabilitatea lor este una extrem de variata, tocmai datorita numeroaselor proprietati pe care le indeplinesc si seriei variate de beneficii pe care le ofera, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al aspectului. Datorita metodei de aplicare (prin turnare), este obtinuta o suprafata complet neteda, fara rosturi de dilatatie sau urme de imbinari, locuri favorabile pentru acumularea murdariei si dezvoltarea bacteriilor; asadar, tipurile de pardoseli epoxidice sunt cea mai inspirata alegere in industria alimentara si farmaceutica, unde pastrarea curateniei este esentiala in scopul desfasurarii actiunilor, in conformitate cu normele de igiena impuse. Indiferent de spatiul in care doriti turnarea de pardoseli epoxidice, fie simple sau decorative, dispunem de toate resursele necesare pentru a va asigura servicii de calitate, si implicit rezultate pe masura, care vor indeplini cu succes chiar si cele mai exigente cerinte, iar pentru pardoseala epoxidica pretul corespunde, la cel mai inalt nivel, cu rezultatul stabil si profesional al lucrarilor finale. .

Pardoseli decorative pentru spatii cu personalitate

Pardosala epoxidica decorativa pentru spatii cu personalitate

Atunci cand accentul cade pe aspectul estetic al unei incaperi, solutia perfecta in domeniul de acoperiri pentru pardoseli se refera la executia unor pardoseli decorative. Realizate fie din rasini epoxidice, fie din rasini poliuretanice, pardoselile decorative imbina cu succes toate avantajele oferite de materialele mentionate și aduc totodata un plus la capitolul estetic. Achizitia acestor sisteme determina ca numeroase proiecte de pardoseli epoxidice pret sa combine perfect resursele materiale cu beneficiile instalarii lor.

Compania Milucon pune la dispozitie multiple posibilitati de finisare care permit obtinerea unor suprafete de circulatie originale, cu aspect tridimensional, in combinatii cromatice diferite, figuri geometrice, fotografii sau design personalizat. Modelele de pardoseli decorative sunt des intalnite in cadrul saloanelor de infrumusetare, saloanelor de masaj, incintelor de tip SPA, showroom-uri, restaurant sau in spatii comerciale de lux, dar se potrivesc de minune si in mediul residential pentru sali de baie, bucatarii sau camere de zi cu zi.

Puncte forte pardoseli epoxidice decorative :

Impermeabilitate

Rezistenţa foarte mare şocuri mecanice şi zgârâieturi

Întreţinere foarte uşoară comparabilă cu gresia, faianţa şi marmura

Reparare foarte uşoară şi o garanţie extinsă (cinci ani)

Suportă sisteme de încălzire in pardoseală

Modele unice cu personalitate proprie fiecarei incaperi

Conferă perspectiva lărgirii spațiului