Pardoseli pe bază de ciment

EXTRA-TOPIntaritor pentru suprafetele pardoselilor industriale

Mortar gata preparat cu ciment, nisip de cuart si rasini speciale, pentru executarea pardoselilor industriale elicopterizate.

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 46,2 RON

Pret cu TVA : 54,98 RON

Cere oferta

EXTRA -TOP CRÎntăritor de suprafaţă, pentru pardoseli industriale

Întăritor de suprafaţă, cu corindon, agregate cuarţoase şi aditivi speciali, pentru pardoseli industriale. Este utilizat pentru pardoseli cu rezistenţe mecanice deosebit de ridicate. Indicat pentru pardoseli din spaţii industriale, de mică industrie, din subsoluri, spaţii de depozitare, ateliere, ateliere mecanice, spaţii de parcare, spaţii de încărcare-descărcare etc.

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 59,25 RON

Pret cu TVA : 71,10 RON

Cere oferta

FLOWCRET 1-10Şapă de ciment cu răşini, autonivelantă, pentru nivelarea pardoselilor

Sapa autonivelanta pe baza de ciment modificat polimeric, adecvata pentru nivelarea suprafetelor de beton. Se aplica in grosime de 1-10 mm, ca si in grosimi mai mari, cu adaugarea unei cantitati adecvate de nisip. Ideala pentru pregatirea suportului inainte de aplicarea mochetei, gresiei, parchetului.

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 65,25 RON

Pret cu TVA : 78,30 RON

Cere oferta

FLOWCRET 1-10 EXPRESSŞapă de ciment cu răşini, autonivelantă, cu uscare rapidă, pentru nivelarea pardoselilor

Şapă rapidă autonivelantă aditivată cu răşini, adecvată pentru nivelarea suprafeţelor din beton sau mortar de ciment pe care urmează să se aplice mochetă, plăci, pardoseală de lemn sau din plastic. Se aplică cu o grosime de 1-10 mm. Este ideală pentru remedieri rapide, pentru că este accesibilă la numai 3 ore şi poate fi placată după 24 de ore.

Grey

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 74,25 RON

Pret cu TVA : 89,10 RON

Cere oferta

FLOWCRET 3-30 EXPRESSŞapă pe baza de ciment autonivelantă, cu priză rapidă, pentru nivelarea pardoselilor

Şapă pe baza de ciment, cu răşini, autonivelantă, cu priză rapidă, pentru nivelarea pardoselilor. Se aplică în grosime de 3-30 mm. Este ideală pentru pregătirea suportului înaintea montării plăcilor, mochetei, pardoselii din lemn sau plastic, marmurei, pietrei naturale etc. Este indicată şi pentru pardoselile cu încălzire.

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 65,10 RON

Pret cu TVA : 77,47 RON

Cere oferta

DUROCRET-DECOMortar de modelare pentru finisarea pardoselilor şi zidurilor

Mortar de ciment cu răşini, armat cu fibre. Conferă o foarte bună aderenţă la suport, hidrofobie şi rezistenţă la frecare. Este destinat utilizării în spaţii interioare şi exterioare, pentru multiple aplicaţii, precum la pardoseli şi ziduri, pentru estetică (de exemplu în arhitectura cicladică), în locuinţe, magazine, hoteluri etc. Este adecvat şi pentru construcţii speciale, precum paturi zidite, articole sanitare zidite (chiuvete, căzi, cabine de duş) etc.

White

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 66,2 RON

Pret cu TVA : 78,78 RON

Cere oferta

DUROCRET-DECO FINISHMortar de ciment, cu granulaţie fină, pentru finisarea pardoselilor şi zidurilor

Mortar de ciment cu răşini, cu granulaţie fină. Este caracterizat de hidrofobie şi o foarte bună aderenţă la suport. După întărire formează o suprafaţă netedă. Este utilizat pentru aplicaţii cu grosimi reduse (1-3 mm), ca mortar de ciment aparent pe suporturi pe bază de ciment. Este adecvat pentru scări, pardoseli, ziduri, ca şi pentru construcţii speciale, precum articole sanitare zidite (chiuvete, cabine de duş etc.). Poate fi utilizat în locuinţe, magazine, hoteluri etc.

White

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 107,3 RON

Pret cu TVA : 107,3 RON

Cere oferta

SCREED-100Sapă nivelantă pentru pardoseli

Sapa ce se utilizeaza la nivelarea si indreptarea pardoselilor pe care urmeaza sa se aplice placi ceramice, marmura sau mocheta. Se poate utiliza si ca sapa de panta pentru terase.

Grey

Ambalaj : 25 kg

Pret fara TVA : 34,9 RON

Pret cu TVA : 41,53 RON

Cere oferta

SCREED-SXMortar-liant, cu priză rapidă, pentru prepararea şapelor de ciment pentru prdoseli

Mortar cu priză rapidă care înlocuieşte materialul liant în şapele de ciment pentru pardoseli. Este alcătuit din cimenturi speciale cu priză rapidă, polimeri (răşini) şi aditivi speciali. Amestecându-l cu nisip şi apă rezultă un mortar de ciment cu priză rapidă, cu rezistenţe ridicate. Este utilizat pentru umplerea şi nivelarea pardoselilor care urmează a fi acoperite cu plăci, marmură, piatră naturală, parchet, pardoseli lipite, pardoseli cu încălzire încorporată etc, ca şi pentru şapele de pantă de pe terase şi din spaţii exterioare.

Grey

Ambalaj : 20 kg

Pret fara TVA : 41,5 RON

Pret cu TVA : 49,38 RON

Cere oferta