MasterSeal TC 268Straturi finale

Strat final bicomponent, poliuretanic, cu conținut mare de materii solide, pigmentat, stabil în condiții de expunere la raze ultraviolete, pentru sisteme de parcări exterioare armate. MasterSeal TC 268 este utilizat în primul rând ca strat final în cadrul sistemelor de impermeabilizare a parcărilor exterioare, ca strat de protecţie și finisare pentru straturile de uzură armate.

Ambalaj : 28 kg

Pret fara TVA : 75.25 RON/KG

Pret cu TVA : 89,55 RON/KG

Cere oferta

MasterTop BC 375NStrat de acoperire poliuretanic

Strat de acoperire poliuretanic, bicomponent, pigmentat, fără solvenți, cu emisii reduse, autonivelant. MasterTop BC 375N este utilizat în spații interioare unde există cerințe de trafic mediu înspre intens. MasterTop BC 375N este indicat pentru aplicare pe straturi suport minerale cum sunt cele din beton sau șape din mortar de ciment care au fost amorsate în prealabil cu o amorsă epoxidică bicomponentă.

Ambalaj : 30 kg

Pret fara TVA : 25.93 RON/KG

Pret cu TVA : 30,86 RON/KG

Cere oferta

MasterSeal TC 373 - Straturi finaleStrat final epoxidic bi-component, elasticizat, fără solvent, pigmentat, pentru protecția parcărilor auto și pardoseli industriale cu suprafața antiderapantă

MasterSeal TC 373 este utilizat in principal ca strat final pentru protectia sistemelor pentru parcari auto. De asemenea poate fi utilizat pentru protectia altor tipuri de pardoseli.

Ambalaj : 30 kg

Pret fara TVA : 32.25 RON/KG

Pret cu TVA : 38,38 RON/KG

Cere oferta

DUROFLOOR-PUAcoperire poliuretanică alifatică, bicomponentă, pensulabilă, pentru pardoseli

Este un sistem poliuretanic alifatic, color, bicomponent, fără solvenţi, cu rezistenţă excelentă la radiaţia solară (UV). DUROFLOOR-PU este utilizat pentru acoperirea pardoselilor de beton, mortar de ciment etc.

Ambalaj : 10 kg

Pret fara TVA : 517,60 RON

Pret cu TVA : 615.95 RON

Cere oferta