Sape

Milucon dispune de toate materialele necesare pentru turnari de sape, realizate dupa inalte standarde calitative, pentru orice tip de suprafata, indiferent de dimensiunea sau complexitate sa. Inginerii Milucon sunt la dispozitie pentru servicii de consiliere, totul pentru ca lucrarea sa ofere rezultatul dorit.

Necesitatea sapelor în lucrarile de constructii

Principalul rol al sapelor este sa egalizeze o suprafata si in anumite cazuri, sa aduca acea suprafata la nivelul dorit. Astfel, suprafata obtinuta se poate constitui ca strat final, sau poate servi ca suport pentru finisaje.

Sapa mecanizata se toarna cu utilaje speciale, materialul malaxat fiind turnat prin furtune speciale montate pe santier. Sapa are in compozitie ciment, nisip si anumiti lianti, care o fac elastica si durabila in timp. Pentru incalzirea in pardoseala, in materialul respectiv se mai adauga alti aditivi cu rol de preluarea fisurilor ulterioare rezultand o sapa usor elastica, iar pentru dilatarea sapelor si prevenirea fisurilor se monteaza banda perimetrala.

Avantajele sapei elicopterizate sunt :

Timp redus de executare

Costuri reduse de materiale

Calitate ireprosabila

Uscare rapida

Proiecte de succes

Laser Magurele Hidroizolatie Bazine

Montaje experte

Tipuri de sape

Verificare si control la montaje

Necesitatea sapelor în lucrarile de constructii

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]

Verificare si control la montaje

Avand in vedere faptul ca verificarea suprafetei suport, respectiv a sapei, este o etapa extrem de importanta pe care niciun montator profesionist nu trebuie sa o neglijeze, inginerii Milucon respecta cu strictete procedurile recomandate. Daca etapa de verificare nu este indeplinita, pot aparea probleme in montaj si ulterior, probleme de exploatare a pardoselii, lucru pe care niciun beneficiar nu si-l doreste. Verificarile in cauza se fac asupra suportului si climatului din incapere, la nivel vizual si cu ajutorul unor aparate speciale.

Societatea Milucon din Bucuresti detine o experienta vasta in servicii de aplicare sape, astfel ca rezultatele de care veti beneficia dupa finalizarea lucrarilor, vor fi unele pe masura asteptarilor. In functie de preferinte, necesitati si de particularitatile fiecarui caz in parte, specialistii companiei vor recomanda solutii optime.

Tipuri de sape

Tipuri de sape

Dupa modul de executie, exista mai multe tipuri de sape: sub forma vascoasa (umede), prin turnare, sape uscate (fixe sau flotante) ce se obtin prin asezarea unor placi prefabricate peste un strat separator. De asemenea, se mai pot utiliza si sape semi-umede, insa trebuie tinut cont de faptul ca timpul de solidificare este unul relativ mare. O clasificare mai amanuntita a acestora, poate fi urmatoarea:

Sape in aderenta sau sape monolit, care sunt sape simple, aplicate direct

Sape glisante sau sape cu straturi separatoare

Sape flotante (pe straturi izolatoare)

Sape incalzite

In portofoliul Milucon gasiti:

In portofoliul Milucon gasiti:

Sape M100T

Sape perlitice

Sape de umplutura tip B.C.U (beton celular usor)

Sape cu uscare semirapida si rapida

Sape de egalizare

Sape de panta

Sape autonivelante

Sape armate

Sape aditivate/neaditivate pentru pardoseli incalzite

 Montaje experte

Montaje experte

Societatea Milucon este furnizor cu experienta in servicii de executie sape. Punem la dispozitie materiale performante si echipe bine pregatite pentru evaluare, proiectare si montaj. Oferim garantia calitatii lucrarilor si a faptului ca solutiile furnizate sunt gandite in functie de finisaje si de alte aspecte importante.

Dispunem de materiale de exceptie si de echipamente moderne pentru realizarea lucrarilor de turnare sape in conditii optime si cu rezultate deosebite. Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate, totul pentru ca lucrarea sa aiba efectul dorit.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de executie sape sau despre serviciile conexe pe care le punem la dispozitia voastra (hidroizolatii, pardoseli, degivrari), nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii firmei Milucon din Bucuresti.