Hidroizolatii Pereti

Servicii de hidroizolatii pereti

Servicii de hidroizolatii pereti

Compania Milucon dispune de servicii de calitate pentru proiectarea si instalarea sistemelor de protejare a cladirilor prin hidroziolatii pereti caracteristice lucrarilor complexe din domeniul constructiiilor ce sunt benefice pentru izolarea si reducerea infiltratiilor si actiunilor apei asupra cladirilor. Hidroizolatiile sunt structuri ermetice si unitare – impermeabile - cu rol de protectie si care determina calitatea interioara a unitatilor de locuit si integritatea structurala a cladirilor prin intermediul unor membrane (bituminoase, poliuretanice sau PVC) cu diferite compozitii eficiente si durabile.

Proiecte de succes

Redefinim calitatea in favoarea sigurantei

Tehnologii validate pentru hidroizolatii pereti de la Milucon

Materiale si tehnologii corespunzatoare pentru hidroizolarea peretilor

Servicii de hidroizolatii pereti

Calitate superioara a materialelor utilizate

Solutia ce garanteaza protejarea peretilor

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]
Calitate superioara a materialelor utilizate

Calitate superioara a materialelor utilizate

Compozitia materialelor este foarte importanta pentru calitatea constructiilor de hidroizolatii pereti, iar compania Milucon este recunoscuta pentru parteneriate de incredere cu firme specializate prin intermediul carora comercializeaza materiale destinate lucrarilor specializate si personalizate in functie de caracteristicile proiectelor de constructii. Durabilitatea si stabilitatea hidroizolatiilor este realizata de o echipa specializata, in colaborare cu ingineri cu experienta pentru elaborarea celor mai corespunzatoare structuri etanse pentru pereti impotriva infiltratiilor apei in crapaturile acestora, fapt ce previne dezvoltarea igrasiei si mucegaiului in interiorul cladirii sau locuintei si care, implicit, sporesc confortul, siguranta si sanatatea dvs.

Solutia ce garanteaza protejarea peretilor

Solutia ce garanteaza protejarea peretilor

Actiunile apei si umezeala sunt factori cu impact negativ asupra structurii cladirilor deoarece provoaca diferite tipuri de fisuri ce determina aparitia coroziunii ce are un impact direct in privinta dezvoltarii mucegaiului si igrasiei ce se infiltreaza in porii materialelor din care sunt executati peretii cladirii sau locuintei. Solutia pentru prevenirea infiltratiilor apei si a umezelii mediului natural in spatiul dvs. de locuit consta in realizarea unor lucrari de hidroizolatii pereti cu rol de protectie.

Materiale si tehnologii corespunzatoare pentru hidroizolarea peretilor

Exista numeroase tipuri de hidroizolatii ce sunt disponibile sub forma de acoperiri elicoidale, lichide, cu consistenta cauciucata (rezistenta la radiatii UV cu aderenta foarte ridicata), cu ciment osmotic (utilizat in “tratamentul” si etansarea suprafetelor exterioare ale cladirilor) sau acoperiri penetrante (pentru repararea si acoperirea peretilor din beton sau ipsos).

Tehnologii validate pentru hidroizolatii pereti de la Milucon

Vopsire - Principala tehnica de hidroizolare a peretilor consta in vopsirea suprafetelor exterioare: aplicarea unui strat subtire (1 – 2 mm) ce are in compozitia sa materiale bitum-polimerice. Cele mai fiabile si durabile acoperiri sunt considerate cele din bitum fierbinte si epoxidice reci. O astfel de impermiabilizare a elementelor de constructie este utilizata pe scara larga pentru protectie impotriva coroziunii si a umezelii capilare;

Tencuire – Grosimea stratului de acoperire nu este mai mare de 2 mm. Prin intermediul unor substante pe baza de amestecuri de polimeri se compun tencuieli si mixturi asfaltice cu rol de protectie ideala pentru cladirile din beton armat;

Cu aplicare lichida – Este considerata cea mai adecvata si fiabila metoda de protectie si hidroizolare a peretilor datorita faptului ca are o durabilitate foarte ridicata.

Redefinim calitatea in favoarea sigurantei si confortului dvs.

Pentru orice tip de lucrare caracteristica structurilor de hidroizolatii pereti, compania Milucon gaseste cele mai bune solutii si utilizeaza doar tehnologii specializate pentru realizarea unor lucrari ce redefinesc calitatea impermeabilizarii ce sporeste, in mod considerabil, confortul si siguranta din unitatea dvs. de locuit.