Solutii tehnice inteligente pentru hidroizolatii si pardoseli

Compania Milucon asigura lucrari durabile si exigenta in materie de calitate

Autoritatea competențelor superioare în hidroizolații

Compania Milucon excelează în lucrări majore de hidroizolații profesionale, industriale și civile. Serviciile companiei se impun prin experiența în domeniu, soluții tehnice superioare, ingineri calificați, proceduri controlate, materiale de cea mai bună calitate. Milucon proiectează și aplică soluții tehnice performante pentru hidroizolații, pardoseli, șape, betoane, degivrări, construcții de acoperișuri și terase verzi, alături de o multitudine de servicii complementare.

Activitatea principală a companiei este realizarea unor lucrări complexe de hidroizolații necesare impermeabilizării construcțiilor subterane și de suprafață. Secretul succesului Milucon constă în studiu și specializare în domeniul hidroizolațiilor, eforturi susținute, investiții inteligente și încredere în forțele unei echipe de experți.

Competențele în hidroizolații ne confirmă autoritatea

Misiunea companiei Milucon este de a oferi soluții tehnice eficiente și durabile pentru lucrări civile sau industriale de hidro și termoizolații. Portofoliul extins de lucrări asigură servicii complete pentru construcții: de la consultanță, comercializare materiale, execuție și întreținere periodică.

Compania Milucon este dezvoltată de directorul tehnic Robert Milu, inginer și antreprenor român dedicat studiului în domeniu, eforturilor, investițiilor inteligente și spiritului de echipă. Între valorile companiei se pune un accent pe calitatea lucrărilor, rezultatul final trebuie să impresioneze.

Milucon asigura servicii specializate pentru hidroizolatii si pardoseliAvem experienta semnificativa in domeniu, personal calificat, echipamente performante si materiale de top.

Vezi Servicii

Un antreprenor cu viziune, o companie de succes

Robert Milu vorbește cu mândrie despre lucrările proprii de hidroizolații. Milucon a început să câștige proiecte de complexitate tot mai mare în lucrări civile și industriale pentru clienți de renume din toată țara. La ora actuală, după doi ani de investiții continue și proiecte de succes bine popularizate, Milucon domină segmentul online al pieței de profil, cu peste 80% din cota de piață.

Dezvoltare națională și a resursei umane

Prezența companiei Milucon pune amprenta asupra zonelor de dezvoltare din București, în mod special, dar lucrările contractate conduc compania către proiecte în orașele Brașov, Sibiu, Hațeg (Hunedoara), Ploiești, Pitești, Alexandria, Zimnicea, Constanța, Slatina, Craiova, Buzău, Galați, Tulcea etc, iar în următorii 3 ani, Milucon țintește către extindere în zona Ardealului, apoi treptat, în următorii 5 ani, către piețele din Europa – Germania, Italia, Franța, Anglia, Polonia etc.

Planurile de viitor ale directorului Robert Milu sunt optimiste, bazate pe o evaluare realistă – într-un domeniu unde calitatea lucrărilor primează, lucrările de calitate impun de la sine o autoritate în domeniu.

Acțiuni caritabile

De-a lungul anilor, o parte din veniturile companiei au fost destinate unor proiecte de ajutorare a persoanelor defavorizate, cu un spirit filantropic discret care e un exemplu de urmat pentru toți oamenii de afaceri de la noi.

Robert Milu
Director General MILUCON ROMANIA

M-am gândit că putem face diferența cu Milucon doar prin calitate, prin rezultatul final al lucrărilor noastre. Și am descoperit că dacă îți faci temele cum trebuie, dacă faci calculele corecte și muncești de dimineața până seara, poți să oferi și calitate și să fii și corect la preț

14 aniEXPERIENTA

500.000 m2HIDROIZOLATII

230.000 m2PARDOSELI

Certificari

ISO 9001 : 2008

ISO 9001 : 2008

ISO 14001 : 2005

ISO 14001 : 2005

OHSAS 18001 : 2008

OHSAS 18001 : 2008