Materiale pentru impermeabilizarea rosturilor

TIXOPHALTEMastic bituminos elastoplastic, pentru lipire şi etanşare, cu aplicare la rece

Mastic bituminos elastoplastic, pentru lipire şi astupare, gata preparat, cu aplicare rece, pe bază de bitum modificat şi elastomeri. Conţine o cantitate mică de solvent neinflamabil. Conferă elasticitate mare şi permanentă, hidroizolare perfectă şi aderenţă excepţională la o mare varietate de suporturi, ca şi pe suporturi umede.

Ambalaj : 310 ml

Pret fara TVA : 32,67 RON

Pret cu TVA : 39,20 RON

Cere oferta

ELASTOTANMastic elastomeric pentru colmatare şi lipire

Mastic elastomeric pentru astupare şi lipire, cu aderenţă foarte bună la toate suporturile, precum sticlă, aluminiu, lemn, marmură, granit, PVC, etc. Are rezistenţe mecanice mari, rezistenţe la îmbătrânire şi la intemperii. Este adecvat pentru astuparea rosturilor verticale şi orizontale, cu lăţime de la 3-50 mm.

Ambalaj : 600 ml

Pret fara TVA : 31,20 RON

Pret cu TVA : 37,44 RON

Cere oferta

DOMOSILSilicon pentru uz general

Silicon de utilizare generala pentru umplerea rosturilor in latime de 3-40 mm, pe suprafete din materiale neporoase, precum geam, aluminiu, portelan (placi etc.), materiale ceramice etc.

Ambalaj : 280 ml

Pret fara TVA : 7,91 RON

Pret cu TVA : 9,49 RON

Cere oferta

DELTA FLORAXXMembrană de drenaj

Membrană de dranaj din polietilenă cu densitate mare, cu proeminenţe conice octogonale de 20 milimetri. Indicată pentru terasele plantate.

Ambalaj : 40 mp

Pret fara TVA : 1285,20 RON

Pret cu TVA : 1542,24 RON

Cere oferta

DOMOSIL-MICROSilicon antifungic, cu tehnologie Microban integrată

Silicon antifungic de înaltă calitate, cu tehnologie Microban de protecţie antibacteriană integrată. Rămâne nealterat timp de peste 10 ani. Este indicat pentru etanşarea rosturilor cu lăţimi de 3-40 mm, în materiale neporoase, precum sticla, aluminiul, porţelanul (plăci, articole sanitare etc) şi obiecte ceramice neporoase. Este utilizat în spaţii cu umezeală mare, precum bucătării, băi etc. Nu este indicat pentru acvarii. Nu poate fi vopsit.

Ambalaj : 280 ml

Pret fara TVA : 14,23 RON

Pret cu TVA : 17,08 RON

Cere oferta

DOMOSIL-POOLSilicon pentru imersiune permanentă în apă (piscine, acvarii etc)

Silicon pentru imersiune permanentă în apă (piscine, acvarii etc.). Utilizat pentru etanşarea rosturilor verticale şi orizontale cu lăţimi de 3-40 mm, în spaţii interioare şi exterioare. Prezintă o aderenţă foarte bună la suporturi precum sticla, porţelanul (plăci etc.), aluminiul, obiectele ceramice etc. De asemenea, este indicat pentru aplicaţii la nave marine, construcţii din sticlă etc. Nu poate fi vopsit.

Ambalaj : 280 ml

Pret fara TVA : 16,47 RON

Pret cu TVA : 19,76 RON

Cere oferta

FLEX PU-20Mastic poliurtanic pentru astuparea rosturilor

Mastic poliuretanic monocomponent, fără solvenţi, pentru astuparea rosturilor. Special creat pentru astuparea rosturilor acolo unde se cere o elasticitate ridicată. Adecvat pentru rosturi în beton, zidărie, piatră naturală şi sintetică, metal, aluminiu, lemn, plăci ceramice, plastic etc. Este adecvat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Ambalaj : 310 ml

Pret fara TVA : 16,86 RON

Pret cu TVA : 20,23 RON

Ambalaj : 600 ml

Pret fara TVA : 24,11 RON

Pret cu TVA : 28,93 RON

Cere oferta

FLEX PU-40Mastic poliuretanic şi pentru astupare şi lipire

Mastic poliuretanic monocomponent, fără solvenţi, pentru astupare şi lipire. Are o aderenţă excepţională la toate materialele de construcţii, precum betonul, zidăria, piatra naturală şi sintetică, metalul, aluminiul, lemnul, plăcile ceramice, plasticul etc. Este adecvat pentru spaţii interioare şi exterioare.

Culoare : White,Grey // Brown

Ambalaj : 310 ml

Pret fara TVA : 19,67 Ron // 20,30 Ron

Pret cu TVA : 23,60 Ron // 24,36 Ron

Ambalaj : 600 ml

Pret fara TVA : 28,13 Ron // 28,94 Ron

Pret cu TVA : 33,76 Ron // 34,73 Ron

Cere oferta

FLEX PU-30 SMastic poliuretanic pentru etanşare

Mastic poliuretanic monocomponent, cu solvenţi, pentru etanşare. Este proiectat special pentru etanşarea rosturilor la care se cere o elasticitate ridicată. Este adecvat pentru rosturi cu lăţimi de 5-50 mm, în beton, zidărie, piatră naturală şi artificială, metal, aluminiu, lemn, plăci ceramice etc. Se aplică în spaţii interioare şi exterioare.

Cere oferta

FLEX PU-50 SMastic poliuretanic pentru etanşare şi lipire

Mastic poliuretanic monocomponent, cu solvenţi, pentru etanşare şi lipire. Are o aderenţă excelentă la toate materialele de construcţii, precum beton, zidărie, piatră naturală şi artificială, metal, aluminiu, lemn, plăci ceramice etc. Este adecvat pentru rosturi cu lăţimi de 5-30 mm. Se aplică în spaţii interioare şi exterioare.

Ambalaj : 310 ml

Pret fara TVA : 17,24 RON

Pret cu TVA : 20,69 RON

Ambalaj : 600 ml

Pret fara TVA : 22,19 RON

Pret cu TVA : 26,63 RON

Cere oferta

FLEX PU-2KMastic poliuretanic bicomponent

Mastic poliretanic bicomponent. Ideal pentru etanşarea rosturilor orizontale şi verticale din structuri de beton, rezervoare, canale, etc. Este disponibil în două tipuri: FLEX PU-2KV: Pentru suprafețe verticale. FLEX PU-2KH: Pentru suprafețe orizontale.

Ambalaj : 5 kg

Pret fara TVA : 148,75 RON

Pret cu TVA : 178,50 RON

Cere oferta

FLEX MS-45Mastic elastomeric adeziv şi etanşant

Mastic elastomeric adeziv şi etanşant, cu aderenţă excelentă la toate materialele de construcţii, precum sticlă, aluminiu, lemn, PVC etc. Prezintă rezistenţe mecanice ridicate şi rezistenţă la îmbătrânire. Prezintă aderenţă chiar şi la suporturi umede. Se recomandă pentru lipiri elastice puternice.

Culoare : Grey // Redbrown

Ambalaj : 310 ml

Pret fara TVA : 21,10 Ron // 22,73 Ron

Pret cu TVA : 25,32 Ron // 27,28 Ron

Cere oferta

WATERSTOP 1520Bandă din betonit expandat

Bandă specială dintr-o combinaţie de betonit şi cauciuc. Adecvată pentru astuparea-impermeabilizarea rosturilor de lucru, în elemente de beton (de ex îmbinarea dintre placă şi zid).

Ambalaj : 30 metri

Pret fara TVA : 524,10 RON

Pret cu TVA : 628,92 RON

Cere oferta