Hale

Solutii performante de hidroizolare hale industriale

Solutii performante de hidroizolare hale industriale

In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii. Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere. Hidroizolatiile pentru fundatii se realizeaza fie cu membrane PVC de inalta calitate alaturi de membrane anti-condens, sau prin folosirea unor aditivi speciali pentru beton care ii confera proprietati de impermeabilitate.

Proiecte de succes

Izolare eficienta termic si economic

Solutii ingenioase de izolare pentru orice tip de suprafata

Solutii performante de hidroizolare hale industriale

Servicii de montaj, asigurate de Milucon

Hidroizolatii lichide

Izolare din exterior si din interior

Hidroizolatii terase hale industriale

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]

Izolare din exterior si din interior

Criteriul principal pentru izolarea temeinica a fundatiilor pentru zonele de productie este izolarea atat din exterior cat si din interior. In cursul proiectarii sistemului de hidroizolatii cu membrane din PVC, atentia se concentreaza asupra suprafetelor plane, dar si asupra gurilor de aerisire ale izolatiei exterioare. Astfel, prin intermediul acestor proceduri se asigura posibilitatea ca membrana de izolare sa “respire”. La hidroizolatiile pentru fundatii realizate cu betoane aditivate si impermeabile, aplicate prin turnare, necesitatea unor guri de drenaj pentru hidroizolarea interioara isi mentine importanta. Gurile de drenaj actioneaza in momentul acumularilor de apa din interiorul cladirii localizate la nivelul subsolului.

Hidroizolatii terase hale industriale

Hidroizolatii terase hale industriale

Pentru a proteja partea superioara a unei constructii industriale pe structura de metal, sistemul ideal de hidroizolatii este format din membrane bituminoase, potrivite pentru terasele de hale si acoperisuri. Solutii alternative sunt hidroizolatiile turnate, cu folii PVC sau chiar si cu beton impermeabil. Evident, in functie de specificul si destinatia halei industriale este ales sistemul care ofera cele mai bune facilitati.

Hidroizolatii lichide

Hidroizolatiile lichide, aplicate prin turnare, sunt adesea preferate pentru mediul industrial. Acestea sunt compuse din rasini poliuretanice si poliuree pura, pentru a se obtine suprafete foarte rezistente, cu grad de impermeabilizare maximal. Astfel se permite si montarea diferitelor echipamente de climatizare, aerisire si ventilatie sau a altor accesorii industriale, fie chiar a unor terase verzi pentru a desemna spatii naturale pentru scopuri recreationale.

Solutii ingenioase de izolare pentru orice tip de suprafata

Solutii ingenioase de izolare pentru orice tip de suprafata

In lucrarile de hidroizolatii executate de MILUCON sunt utilizate membrane bituminoase sau PVC, produse lichide : poliuretanice sau poliuree, iar ca termoizolatie se folosesc : polistiren expandat dur, vata bazaltica cu densitate mare sau panou de PIR. Solutiile Milucon sunt ingenioase si eficiente, iar compania ofera o gama completa de servicii profesionale:

Izolare eficienta termic si economic

Lucrarile de termoizolatii si hidroizolatii reduc costurile de intretinere a constructiilor. Daca o constructie este izolata corespunzator, aceasta va putea fi protejata si intretinuta mult mai usor, iar costurile la energie vor fi reduse. Lucrarile executate de Milucon utilizeaza materiale de calitate superioara, astfel acestea vor fi durabile. In plus, personalul calificat va ofera consultanta in domeniu, intrucat dispunem de cele mai bune solutii pentru orice constructie in materie de termoizolare si hidroizolare.