Hidroizolatii terase

Siguranță, calitate și confort în hidroizolații terase

Compania Milucon execută lucrari de hidroizolatii terase, in functie de tipul de constructie, de suprafata sau subterana. Prin respectarea cu strictete a regulilor de baza in punerea in practica a acestui gen de lucrare, prin profesionalismul si inalta calificare a personalului și cu ajutorul unor materiale de inalta calitate, Milucon garantează durabilitatea si eficacitatea lucrarilor de hidroizolatii terase.

Terase bine protejate

Terasele sunt expuse în mod prelungit la intemperii. Soluțiile necesare trebuie să fie complete și sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrări de hidroizolații terase presupun impermeabilitate la apă, rezistență la temperaturi negative, rezistență sporită la agenții de mediu și stabilitate la temperaturi pozitive.

Proiecte de succes

Koyo Alexandria Hidroizolatie bituminoasa

Termoizolatie Onix residence

Refacerea și repararea hidroizolațiilor pentru terase

HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE

Siguranta, calitate si confort în hidroizolatii terase

Milucon pune in opera lucrari profesioniste de hidroizolatii terase

Tipuri de hidroizolatii

Evaluare si solutii corective

Hidroizolatii terase circulabile

Proceduri de lucru

Cere oferta

Cere o oferta
Expertiza tehnica :Iulian Penescu 0730 093 528 Garantii :Vlad Ionel 0728 116 018 New Business : Robert Milu 0766 419 049

[multi-step-form id="1"]

Milucon pune în operă lucrari profesioniste de hidroizolatii terase

Suntem specialiști în lucrari de hidroizolatii terase, realizam prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor cu caracteristici deosebite pe care le folosim, acestea garanteaza o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme.

TIPURI DE HIDROIZOLATII

TIPURI DE HIDROIZOLATIITerase circulabile si terase necirculabile

Exista doua tipuri importante de sisteme de hidroizolatii: pentru terase circulabile sau terase necirculabile si in functie de acestea se determina materialul ce trebuie aplicat, astfel ca sunt recomandate hidroizolatii PVC, cu membrana bituminoasa sau pe baza de rasini poliuretanice.

Fiecare dintre acestea presupune o abordare diferita din punct de vedere al aplicarii si este bine de stiut ca materialele utilizate sunt si ele de mai multe tipuri: rigide, elastice si lichide. La randul lor, fiecare dintre ele presupune respectarea unor instructiuni emise de producator pentru ca lucrarea sa nu fie periclitata din cauza nerespectarii anumitor conditii esentiale.

HIDROIZOLATII TERASE CIRCULABILE

HIDROIZOLATII TERASE CIRCULABILESisteme performante de etanseizare

Prin lucrarile complexe executate de echipele noastre de ingineri se obtine o impermeabilizare perfecta a terasei oricarei constructii cu plafon sau terasa circulabila. Asigurăm lucrări care includ scurgerea optima a apei prin instalarea unor sisteme eficiente dedicate de scurgere. In general, lucrarile de hidroizolatii terase sunt realizate toamna intrucat este important ca materialele sa nu fie expuse la temperaturi scazute sau ridicate.

Procedura de acoperire a teraselor cu membrane bituminoase reprezinta o solutie trainica realizată prin aplicarea la cald a membranei monostrat sau dublustrat cu ajutorul focului. Membranele bituminoase impiedica infiltrarea apei in elementele cladirii si protejeaza de expunerea la mucegai, igrasie si impotriva avariilor.

Refacerea și repararea hidroizolațiilor pentru terase

Refacerea și repararea hidroizolațiilor pentru terase

În teorie, este necesar ca lucrările de hidroizolații terase circulabile să fie realizate de la bun început, după finalizarea construcției pentru a preveni eventuale infiltrații. Totodată, în cazul unor lucrări de refacere sau reparare a hidroizolațiilor anterioare, echipele Milucon decopertează stratul superior pentru a aplica un nou strat.

Evaluare si solutii corective

Constatam gradul de afectare al hidroizolatiilor in urma decopertarii si in functie de gradul de infiltratie realizam un caiet de sarcini pentru a remedia izolatia. Este, totusi, dificil sa determinam zonele afectate, iar pentru a realiza lucrari de calitate, este necesar sa avem in vedere toate zonele acoperisului.
Dificultatea lucrarilor de refacere a hidroizolatiilor teraselor circulabile difera de la o constructie la alta si pentru acest lucru preferam sa facem constatarile la fata locului pentru a putea crea un plan fezabil si materializabil intr-un timp cat mai scurt posibil.
Profesionalismul si experienta Milucon reprezinta garantia unor lucrari de inalta performanta pentru a satisface orice asteptare a clientilor nostri pe termen indelungat.

HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILEProtejarea constructiilor fata de elementele naturii

Hidroizolațiile joacă un rol esențial pentru protecția construcțiilor fata de elementele naturii, infiltrațiile apei în interior și consolidarea teraselor împotriva deteriorărilor. Echipele de ingineri Milucon reușesc să ofere lucrări de hidroizolații la cele mai înalte standarde.

Metode eficiente de realizare hidroizolații terase necirculabile

Sunt trei elemente care definesc o lucrare de hidroizolații realizată corespunzător. Soluția tehnică trebuie să confere cea mai eficientă metodă de izolare, este necesar ca echipa de ingineri să fie profesionistă, cu experiență în domeniu si echipamente, iar materialele utilizate trebuie să fie superioare la nivel de caracteristici. Odată bifate cele trei criterii, per ansamblu, lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile permit impermeabilizarea ireproșabilă a cladirilor pentru a dobandi rezistență sporita si durabilitate mare in timp.

Proceduri de lucru

Conform teoriei de rezistență a materialelor, durata de garanție a lucrărilor este de 20 ani, timp în care hidroizolația trebuie să reziste fără să necesite reparații. Înainte de a începe lucrul, suprafața pe care se aplică materialul trebuie să fie perfect netedă, lipsită de denivelări și goluri pentru a susține aderența materialului.

Pentru o izolație performantă, se aplică mai multe straturi cu scop de termoizolare și hidroizolare, membrane și bariere împotriva vaporilor, straturi de difuziune, decompresiune și compensare, beton și alte planșee menite să susțină soluția tehnică în funcție de proiect.

Materiale de hidroizolare

La nivel de materiale utilizate pentru hidroizolații terase, membrana bituminoasă este recomandată pentru propritățile favorabile. O lucrare de hidroizolatii terase necirculabile nu necesita reparatii ulterioare. Rezistenta la temperaturi ridicate sau scazute, la diferente de temperatura intre mediul interior si cel exterior, la factorii de mediu diversi sunt principalele atuuri pe care le oferă membrana bituminoasă. Sunt folosite membrane bituminoase armate cu poliester sau fibra de sticla, finisate cu nisip, PE sau ardezie (membrane cu ardezie), aditivate APP sau SBS.

Sunt unele cazuri unde protecția hidroizolației și termoizolației se poate realiza cu pietriș de diferite dimensiuni pentru a permite scurgerea apei. Sub pietriș se practică pozarea unei folii de geotextil pentru a împiedica colmatarea gurilor de scurgere cu pietrișul de pe terasă. Se recomandă termoizolarea soclului luminatoarelor acolo unde există pentru a împiedica apariția unor punți termice.

Terase inversate

În cazul teraselor inversate, a căror termoizolație este montată deasupra membranei hidroizolante, protecția sporită împotriva temperaturilor extreme, a expunerii la razele ultraviolete și impactului mecanic prelungește durata de viață a sistemelor de izolație. Se elimină astfel riscul de condensare între diferite straturi ale acoperișului, iar plăcile termoizolante de polistiren extrudat rezistă pentru câteva zeci de ani.

Milucon garanteaza lucrari de specialitate

Am crescut performanțele companiei Milucon prin specializarea echipelor de lucru, experiența în aplicarea materialelor, furnizori de top și încrederea dobândită din partea clienților.