Unde gasesti un partener de incredere pentru lucrari de hidroizolatii si pardoseli?

Specializati in servicii destinate lucrarilor de hidroizolatii si pardoseli!

Domeniul de activitate al companiei MILUCON se imparte in doua directii: de la lucrari de hidroizolatii, la lucrari pentru pardoseli. Aceste doua categorii importante se ramifica in subcategorii adiacente celor doua servicii de baza.

Prin urmare, lucrarile profesionale de hidroizolatii sunt disponibile si realizate pentru terase, fundatii si subsoluri, pereti sau hale si sunt realizate in functie de caracteristicile suprafetelor ce trebuie hidroizolate. De aceea, sunt utilizate diferite tehnici si materiale pe baza de membrane bituminoase, membrana pvc sau materiale poliuretanice.

Pentru cea de-a doua categorie de servicii caracteristice companiei MILUCON se afla lucrarile complexe si profesionale pentru pardoseli. Aceste lucrari sunt ramificate in functie de materialele si tehnicile utilizate si se impart astfel: lucrari pentru pardoseli epoxidice, lipite, poliuretanice, din beton, industriale, pentru exterior sau interior.

Sisteme de degivrare si incalzire in pardoseala pentru spatii industriale

In plus, compania Milucon dispune de toata tehnologia necesara pentru instalarea celor mai profesionale sisteme de degivrare si incalzire in pardoseala si sunt destinate, in special, pentru spatiile industriale unde fluxul activitatilor este constant, iar buna lor desfasurare determina prosperitatea afacerilor clientilor ce activeaza intr-un domeniu in care siguranta si buna-starea angajatilor este direct proportionala cu randamentul acordat tipurilor de activitati din domeniul respectiv.